-
بهتره از نظر من آدم بره چوپونی کنه و با سهمیه دانشگاه نره
-
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها کسی شیمی پارسال آقاجانی دیده؟
-
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهahmad.mola
من -
-
ahmad.mola
مننوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonsy چطور بود؟
-
akram
اینارو جلو کسی ک باباش موجی بگی یا باباش جانبازه بالای 50 عه بگی گریش میگیره زندگی اونا خیلی سخته
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
akram
اینارو جلو کسی ک باباش موجی بگی یا باباش جانبازه بالای 50 عه بگی گریش میگیره زندگی اونا خیلی سخته
اره واقعا اونا سخته براشون ولی از همه نظر ساپورتن دارم میبینم
-
akram
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
akram
درسته که زندگیشون خیلی سخته ولی باید براشون امکانات دیگه ای رو در نظر میگرفتن نه موضوعی که خشم عمومی رو به همراه داره
یه سری رفتن جنگ یه سری هم موندن تا چرخ زندگی بچرخه بهتر بود یه شیوه ی دیگه ای برای کمک به اونا درنظر میگرفتن نه این قضیه ی حساس -
ahmad.mola
مننوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonsy اون دو قسمت که ضبط نشده رو چه کردین مهمه؟
-
sonsy چطور بود؟
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهahmad.mola
از امسال به نظرم خیلی بهتره خیلی خوب بود اگه واسه سال بعد میخواین از تابستون بعد ماه رمضون شروع کنینی هم زود تموم میکنین و هم عالی تدریس کردن واسه تست زدنم وقت زیادی دارین -
sonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
akram
درسته که زندگیشون خیلی سخته ولی باید براشون امکانات دیگه ای رو در نظر میگرفتن نه موضوعی که خشم عمومی رو به همراه داره
یه سری رفتن جنگ یه سری هم موندن تا چرخ زندگی بچرخه بهتر بود یه شیوه ی دیگه ای برای کمک به اونا درنظر میگرفتن نه این قضیه ی حساسbanoo در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
akram
یه سری رفتن جنگ یه سری هم موندن تا چرخ زندگی بچرخه بهتر بود یه شیوه ی دیگه ای برای کمک به اونا درنظر میگرفتن نه این قضیه ی حساسخواهشا احترام بزارین به همه ی عزیزانی که به جنگ رفتن و قضیه هارو قاطی نکنید اون بحثش جداهه ممنون
-
ahmad.mola
از امسال به نظرم خیلی بهتره خیلی خوب بود اگه واسه سال بعد میخواین از تابستون بعد ماه رمضون شروع کنینی هم زود تموم میکنین و هم عالی تدریس کردن واسه تست زدنم وقت زیادی داریننوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonsy اون دو قسمت که ضبط نشده در مورد ی بوده؟
-
banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
akram
یه سری رفتن جنگ یه سری هم موندن تا چرخ زندگی بچرخه بهتر بود یه شیوه ی دیگه ای برای کمک به اونا درنظر میگرفتن نه این قضیه ی حساسخواهشا احترام بزارین به همه ی عزیزانی که به جنگ رفتن و قضیه هارو قاطی نکنید اون بحثش جداهه ممنون
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط banoo انجام شدهms96 sad96
من به هیچ وجه قصدم بی احترامی نبوده و نیست
اتفاقا بی نهایت هم براشون احترام قائلم بیش ازونی که تصور کنین
نمیدونم چرا همچین برداشتی کردین -
sonsy اون دو قسمت که ضبط نشده رو چه کردین مهمه؟
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهahmad.mola
یادم نمیاد کدوم قسمته ولی اونارو خودم خوندم اقای حاجی سلیمانی ام تعریفشو شنیدم میتونین از ایشون اون قسمتارو استفاده کنید -
ms96 sad96
اتفاقا بی نهایت هم براشون احترام قائلم بیش ازونی که تصور کنین
نمیدونم چرا همچین برداشتی کردینbanoo در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ms96 sad96
نمیدونم چرا همچین برداشتی کردیننه من برداشت بدی نکردم خیالتون راحت همین جور گفتم
-
akram
یه سری رفتن جنگ یه سری هم موندن تا چرخ زندگی بچرخه بهتر بود یه شیوه ی دیگه ای برای کمک به اونا درنظر میگرفتن نه این قضیه ی حساس -
akram
یه سری رفتن جنگ یه سری هم موندن تا چرخ زندگی بچرخه بهتر بود یه شیوه ی دیگه ای برای کمک به اونا درنظر میگرفتن نه این قضیه ی حساسنوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbanoo در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
akram
یه سری رفتن جنگ یه سری هم موندن تا چرخ زندگی بچرخه بهتر بود یه شیوه ی دیگه ای برای کمک به اونا درنظر میگرفتن نه این قضیه ی حساساره واقعا مخصوصا سر کنکور بخدا من پارسال یه کارنامه سهمیه جانبازی دیدم پزشکی اورده بود درصدای من پیش اون شاه بودند اون شده بود 1020 اگر من داشتم اون سهمیرو 500 بودم
-
ahmad.mola
یادم نمیاد کدوم قسمته ولی اونارو خودم خوندم اقای حاجی سلیمانی ام تعریفشو شنیدم میتونین از ایشون اون قسمتارو استفاده کنیدنوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ahmad.mola
یادم نمیاد کدوم قسمته ولی اونارو خودم خوندم اقای حاجی سلیمانی ام تعریفشو شنیدم میتونین از ایشون اون قسمتارو استفاده کنیداون قسمت متن میشد شناساگر ها و اینا
منم با دکتر شکیبائیان دیدم -
خدا یی پغمبریشم حساب کنیم
زندگی ما مدیون رزمنده ها و شهدا هستش -
banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
akram
یه سری رفتن جنگ یه سری هم موندن تا چرخ زندگی بچرخه بهتر بود یه شیوه ی دیگه ای برای کمک به اونا درنظر میگرفتن نه این قضیه ی حساساره واقعا مخصوصا سر کنکور بخدا من پارسال یه کارنامه سهمیه جانبازی دیدم پزشکی اورده بود درصدای من پیش اون شاه بودند اون شده بود 1020 اگر من داشتم اون سهمیرو 500 بودم
-
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حرف ما تو موضع کنکوره و بی احترامی نمیکنیم اتفاقا ازشون هم ممنونیم بخاطر سرزمینمون جنگیدند ولی موضع ما سر کنکوره واقعا اجحاف میشه در حق بعضیا