-
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فااطمه
خیلی ممنونم مرسی
خب گوشی و لب تاب که دارم فعلا چون درگیر کنکورم نیاز ندارم مدل بالاتر بگیرم برای گواهینامه هم من تو خود شهر که نیاز به گواهینامه ندارم معمولا سفر بیرون شهر مخصوصا امسالم که قرار نیست برم برای سال دیگه یا حالا سالهای بعد همه اینایی که گفتین چه بخوان چه نخوان باید برام بگیرن پس به صرفه نیست شانسمو براش بسوزونم
حالا یه جور میگم شانس انگار روزای دیگه برام نمیخرننوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@atusa__63 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
فااطمه
خیلی ممنونم مرسی
خب گوشی و لب تاب که دارم فعلا چون درگیر کنکورم نیاز ندارم مدل بالاتر بگیرم برای گواهینامه هم من تو خود شهر که نیاز به گواهینامه ندارم معمولا سفر بیرون شهر مخصوصا امسالم که قرار نیست برم برای سال دیگه یا حالا سالهای بعد همه اینایی که گفتین چه بخوان چه نخوان باید برام بگیرن پس به صرفه نیست شانسمو براش بسوزونم
حالا یه جور میگم شانس انگار روزای دیگه برام نمیخرنسلام ...واسه انتخاب هدیه باید به خودت رجوع کنی ببینی واقعا چی دوس داری که تاحالا نتونستی به دستش بیاری ...مثلا حدودا سه ساله من جوجه رنگی میخوام واسم نمیگیرن میگن کثیفه و فلانه و بهمانه ...کلی هم ماجرا داشته ام با این جوجه رنگی ولی کارساز نبوده اگه من جای تو بودم واسه هدیه ام یه جوجه رنگی آبی فیروزه ای میخواستم
-
فااطمه
خیلی ممنونم مرسی
حالا یه جور میگم شانس انگار روزای دیگه برام نمیخرننوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@atusa__63 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
فااطمه
خیلی ممنونم مرسی
حالا یه جور میگم شانس انگار روزای دیگه برام نمیخرنمیگم حالا مدل بالاتر هم بگیری خوبه ها...آیفون 6 بگیریا ماشین یا حالا هرچیز دیگه ...گوجه نیس که فاسد شه ...همون آکبند نگهش دار تا بعد کنکور
-
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط تنها... انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahsa_F در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
......)))) :
ای جانم ....تو که گل سر سبد اکیپمونی ...منتهی تو عکس نیستی داری از ماچهارتا عکس میگیری
-
@atusa__63
اقا من یه سوال خیلی حیاتی دارم
من امسال تولدم دقیقا روز عید قربان میفته و فک میکنم این قضیه دیگه عمرا تو زندگی من تکرار نمیشه
بر این اساس خونواده جان بهم گفتن که کادو تولدمو میتونم خودم انتخاب کنم
شما جای من بودین با توجه به این حادثه نادر و اهمیت موضوع چی انتخاب میکردین؟؟؟؟نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
@atusa__63
من امسال تولدم دقیقا روز عید قربان میفته و فک میکنم این قضیه دیگه عمرا تو زندگی من تکرار نمیشه
شما جای من بودین با توجه به این حادثه نادر و اهمیت موضوع چی انتخاب میکردین؟؟؟؟نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@atusa__63 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@atusa__63
شما جای من بودین با توجه به این حادثه نادر و اهمیت موضوع چی انتخاب میکردین؟؟؟؟بگو برات کتاب بخرن کتاب های فراوانی که دوست داری بخونی
بعدشم که تمومشون کردی با پست ارسال کن منم بخونم خخخ اخه نه اینکه کسری بودجه داریم من چند وقتیه کتاب نخوندم خخخمثلا خیلی مطالعه دارم دیگهخوبه که سریعا پاکش کردین
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 وااای من عشق ماشینم .. جای تو بودم میگفتم برام ماشین بگیرن
-
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شرط کنکور من ماشینه ب این طریق :
تک رقمی شاسی بلند
دو رقمی معمولی
سه رقمی تا 500 هرچی زیر 50تومن
دعا کنین من تک رقمی نشم ک انگیزم رو واسه درس خوندن نپرسن -
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahsa_F در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
http://s6.picofile.com/file/8266374784/Screenshot_2016_09_05_18_27_04_01.png
احتیاط کنید ...
...اعتماد نکنید....
من که از این بعضیا ندیدم ولی اگه دیدم سلام شما رو هم میرسونم(البته الا پر هست از این گونه افراد منتها من نمیتونم تشخیص بدم)