Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • چگونه زمین بخوانم؟

منتقل شده همیار
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    223 بازدیدها
    SuccinateS
    @fatemeh-bf سلام ممنونم شما خوبید؟🌷 خب زمین بعضی مباحثش مفهومی هست بعضی هاش حفظی هست اون مباحث مفهومی رو حتما سعی کنید مفهوم بلد باشید چون تو تست ها خیلیییی میتونن باهاش بازی کنن مخصوصا مسائل ولی مسائل حفظی رو سعی کنید تو برنامه تون داشته باشید چون مطالب از ذهن میپره و اگر میتونید حتما حتما تست از هر دو نوع حفظی و مفهومی بزنید 🙂🌷
  • کمال گرایی

حل شده
    30
    3 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    904 بازدیدها
    ابوالفضل ریسیا
    @moohamad-bahrami در کمال گرایی گفته است: @ابوالفضل-ریسی سلام منم قبلا اینطوریی بودم مثلا میگفتم سااعت6 صبح بیدار بشم وولی مثلا 7 بیدار میشدمم و وقتی دیر بیدار میشدمم عادت کردم میگفتم اشکل ندارهه 7 بیدار شدم میخونم تا جایی ک بتونمم و اصلا ووقتم از دست نرفته درس مو میخوندم بعدش میومدم استراحت میکردم دیگه یکم مطالب اون درس رو یکم زوودتر میخوندم چون دیر بیدار شدم و شبم یه یک نیم ساعتی دیر تر تمومش میکردم و اصن نباید ب فکرش باشی وو شبام زود بخوابی گوشیتو بزاریی مثلا اگه میخوایی8 بیدار شی گوشیتوو بزاریی ساعت7.30 شبا زو.د بخوواب ک صبا سرحال و زود بیدار شی اصنم بهش فکر نکن توو ووقتی بیدار شدیی و میتونی تا اخر شب هر ساعتی اوون درس و تموم کنی سلام🙂 ممنون از توضیحات خوبتون😊🌹🌺
  • فعال سازی آرش از خرداد😳😳😳

@m.an @ریاضی @ریاضیا @مدیر @ریاضیا نظام جدید
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    310 بازدیدها
    Reza Moslemi NaeiniR
    @amin-hosseinzadeh سلام خود آلا قراره متناسب با امتحان های نهایی و بحث جمع بندی کنکور برنامه بده که متناسب با فیلم های آرش و همایش رایگان امتحان نهایی هست (مثل تفتان) چون زمان خیلی مهمیه، آلا به احتمال زیاد کار هاش رو کامل انجام میده خود استاد پویان نظر و استاد موقاری در لایو استاد پویان نظر گفتن از هفته دوم اردیبهشت می رن سراغ ضبط آرش
  • برنامه راهبردی قلمچی گیجم کرده!!!!!!! 😫

16
    3
    4 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    575 بازدیدها
    romisaR
    @fateme-radseresht اگه حجمش زیاد باشه نمیشه.
  • سوال از گذشته هدفیتون

@دهمیا @همگانی @ما
    8
    3 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    423 بازدیدها
    maryam111M
    سلام من اگه دهم بودم الان فیلمای آلاء رو کامل نگاه میکردم نمیذاشتم نکته ای از دستم دربره سعی میکردم روش خوندن هر درسی رو خودم برای خودم پیدا کنم از افرادی که هدفشون با من یکی نیست دوری میکردم همه تستای کتابکارامو میزدم و همه نکاتش رو یادداشت میکردم خلاصه که نمیذاشتم تستی از زیر دستم دربره خیلی خودم رو اذیت نمیکردم واسه درس و هم به تفریحم میرسیدم هم به درسم خیلی به ترازای کانون و بقیه آزمونا وابسته نمیشدم و استرس نمیدادم به خودم ... فقط سعی میکردم هرروز بیشتر از روز قبل یاد بگیرم تنبلی رو هم کنار میذاشتم و منظم درس میخوندم
  • انتخاب و برنامه ریزی درسی!

@دهم @تجربی @تجربیا @دهمیا نظام جدید
    13
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    646 بازدیدها
    pouya hosein pourP
    ممنونم از همگی 🌷🌹🌷
  • مشاور

منتقل شده
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    195 بازدیدها
    Fatemeh Askari 1F
    بنظرم با حل کردن کنکور های سال های اخیر و پیدا کردن نقاط ضعف و قوتتتان و کار کردن روی اونا
  • دوران جمع بندی چیکار باید کرد؟

8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    149 بازدیدها
    romisaR
    @m-sina خواهش می کنم
  • درصد سازی💪

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    216 بازدیدها
    z GheibiZ
    @zoohre-hocini خواهش میکنم 🌷 میخواین یه مثال دیگه بزنید شاید راهکاری داشتم😅
  • آزمون یا مدرسه

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    195 بازدیدها
    romisaR
    @mohammad-kebryia سلام‌وقت به خیر برای مباحثی که عقب میوفته چن تا انتخاب داری ولی بهترینش به نظرم اینه که مباحثی که پیش نیازه آزمون جدید هست یعنی باید اینا رو بلد باشی تا آزمون جدید رو بخونی ، اینا اولویت ماست یعنی باید حتما تو برنامت باشه اما مباحثی که پیش نیاز نیس رو میتونی کم کم لابه لای بقیه مباحث آزمون بگنجونی راجبه امتحانات مدرسه خب یه چیزیه که قابل حذف نیس حتی اگه با آزمون همخوانی نداشته باشه آش کشک خالست پیشنهاد من اینه که مطالعتو براشون تست محور کنی یعنی بیای و با تست مطالعه کنی اینطوری میشه یک تیر و چند نشان حتی اگه با مباحث این آزمون همخوانی نداشته باشن یه جا به دردت میخورن
  • ۷۹ روز مونده به کنکور ابریشم شیمی بدردم میخوره؟

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    90 بازدیدها
    ابوالفضل ریسیا
    @moad-akhlaghi در ۷۹ روز مونده به کنکور ابریشم شیمی بدردم میخوره؟ گفته است: سلام روزتون بخیر من پشت کنکوریم و شیمیم از پایه ضعیف بوده امسال هم نتونستم خوب بخونمش متاسفانه خیلی دیر با راه ابریشم آشنا شدم میخواستم بدونم میتونم ازش توی این ۷۹ روز مونده به کنکور استفاده کنم و درصدم رو ببرم بالا؟ @Moad-Akhlaghi سلام دوست عزیز گروهی رو منشن کنید تا پاسخ بگیرید🙂 @دانش-آموزان-آلاء حالا نظر خودم⬇ اگر درس دیگه ای ندارید بله😐 ولی اگر بقیه رو هم نخوندید بنظرم بهتره از الان قوی شروع کنید واسه سال بعد البته یه چیزی رو هم بگم تا چه درصدی بخواید🤔
  • یادگیری زبان

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    195 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    @mikaeil-mazrai شما با هر روشی بخونی مرور نکنی کارایی نخواهد داشت لغاتو باید تند تند مرور کنی(خصوصا اولا) که بعد یه مدت وارد حافظه بلند مدتت بشه و اون موقع میتونی کمتر مرورشون کنی
  • تست!

تست زنی
    5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    345 بازدیدها
    نازنین جمالی 0ن
    @paris-sm سلام اول از همه سعی کن تمرکز داشته باشی بعد اونم خودت میگی که تازه شرع کردی پس طبیعیه جانزن یع مدت که بگذره دستت عادت میکنه و راه میفتی سعی کن هر روز تست زنیو کار کنی موفق باشی🌹
  • برنامه ریزی فیلم ها

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    272 بازدیدها
    sallar savadkoohiS
    @محمد-مودب من اول حدودی در میارم ببینم یه فصل چند تا درسنامه داره بعد خورد خورد میگنجونمش توی برنامم اگه حجمش زیاد باشه هر روز یک ساعت و نیم برای فیلم وقت میذارم
  • با این وسواس چیکار کنم من 😶🙁💔

منتقل شده حل شده
    83
    5 رای ها
    83 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Maryam NateqiM
    @z-gheibi میدونین اگه میشد حدودی میگفتم حیف نمیشه 😕😅
  • کنکور دادن یک عدد نظام قدیم :(

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    192 بازدیدها
    yasaman yazdaniY
    @tara-mara سلام به نظرم کتاب های نظام جدید رو بخونید چون یه سری مباحث حذف شده و حتی زیست عوض شده به نظرم نمیگم اصلا مباحث نظام قدیم نیست ولی خب تغییر کرده قبلا مسائل ژنتیک بود الان نیست فقط مفهومشه و ریاضیات و شیمی خیلی درس ها تغییر کرده یکم شاید غریبه باشین با کتاب ها ولی هر چه قدر بگذره عادت میکنید اتفاقا سبک تر شده نسبت به قدیم
  • عجیب نیست!

منتقل شده
    15
    2 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    217 بازدیدها
    سروش قادریس
    @سارا-m-0 خواهش میکنم 🌻🙏 موفق باشید 🌻
  • شروع جدید

منتقل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    198 بازدیدها
    z GheibiZ
    @masoomeh-balavar سلام، یک دور همایش یا کتاب جمع بندی ،بعد هم کنکور های اخیر را به روش سه روز یکبار از خودتون امتحان بگیرید
  • ماه رمضان

@یک نکته به تو
    1
    7 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    215 بازدیدها
    matin shirinkamM
    سلام سیامک انصاری هستم:grinning_face_with_sweat: . حالا اینجا چیکار میکنم؟ اومدم بگم تغذیه در ماه مبارک رمضان چگونه باید باشد؟ تغذیه صحيح در ماه مبارك رمضان: در ماه مبارك رمضان نيز مانند هميشه پيروي از برنامه غذايي متنوع و متعادل شامل چهار گروه اصلي غذايي نان و غالت، ميوه و سبزي، گوشت و حبوبات، شير و لبنيات( ضروري است). با رعايــت تـنوع و تعادل در برنامه غذايي، نيازهاي تغذيه اي شامل آب، امالح، ويتامين ها، مواد معدني، پروتئين و انرژي مورد نياز بدن، تامين مي شود. وعده غذایی در سحر: با توجه به طوالني بودن روز در ماههاي فصل تابستان ، بهتر است غذاي مصرفی در وعده سحري خصوصيات و ویژگی وعده ناهار را داشته باشد تا از ایجاد گرسنگی در طول روز پيشگيري شود. توصيه مي شود در وعده سحري مقدار مناسبی سبزي هاي مختلف (سبزي خوردن) مصــرف شود. سبزي ها با دارا بودن مواد مغذي مختلف و آب، عالوه بر تامين ويتامين ها و مواد معدني مورد نياز بدن، از تشنگي فرد در طول روز جلوگيري مي كنند. وعده غذایی در افطار:  در هنگام افطار مصرف غذاهاي سبك و مختصر شامل گروه هاي غذايي شير و لبنيات )مانند شير و ماست و پنير ( ميوه و سبزي، نان و غالت) براي افزايش قند خون توصيه مي شود. عالوه بر آن مصرف شير گرم، فرني و شير برنج در هنگام افطار مناسب است. مرکز آموزشی درمانی 5آذر گرگان- واحد تغذیه 2  استفاده از مواد غذایی آبكی مثل سوپ كم چرب، آش كم حبوبات، حليم بــدون روغن و همچنين مايعات به هنگام افطار و حتي سحر موجب حفظ تعادل آب و مواد معدني فرد روزه دار مي شود.  عالوه بر آن استفاده از سبزي و ميوه در هنگام افطار و همچنين در فاصله زمانی بين افطار تا سحر به دليل اينكه منبع خوبي از فيبر هستند و براي دستگاه گوارش بسيار مفيد است و مانع بروز يبوست مي شود، بسيار مناسب است. بين افطار و سحر چه بخوریم؟  با توجه به ساعت صرف افطار و تا وعده سحري مي توان در فاصله افطار تا سحر يك وعده غذايي مثل شام سبك را صرف كرد كــه البته اين به وضعيت خود شخص و تمايل او به صرف غذا بستگي دارد.  انواع ميوه را كه حاوي مواد مغذي بسيار مفيد براي سالمت بدن است بهتر است در وعده افطار و يا در فاصله افطار تا سحر مصرف كرد.  توصيه مي شود براي تامين آب مورد نياز پس از صرف افطار و تا قبل از خواب به تدریج انواع ميوه، چاي کمرنگ و سایر مایعات به ویژه آب براي جبران کم آبی بدن نوشيده شود. ⃰عبادتهايي كه بعد از افطار در ماه مبارك رمضان انجام مي شود به متابوليسم غذا كمك مي كند. در نماز خواندن تمام ماهيچه ها و مفاصل در گير هستند و مي تواند جانشين يك ورزش با شدت متوسط باشد كه كالري مصرف مي شود. ⃰ مرکز آموزشی درمانی 5آذر گرگان- واحد تغذیه 3 چند عادات غذایی غلط و رایج در هنگام افطار و سحر مصرف آب سرد در شروع افطار: يكي از عادات غذايي غلط روزه داران اين است كه به دليل تشنگي زياد افطار را با آب سرد و يا نوشيدنيهاي سرد شروع مي كنند كه توصيه مي شود افطار را با نوشيدنيهاي گرم و يا ولرم مانند آب ولرم، چاي كمرنگ و شير گرم آغاز كنند. پس از آن مي توانند از خرما يا كشمش استفاده كنند زيرا اين دو سبب كنترل اشتها مي شود و از پر خوري به هنگام افطار ممانعت مي كند. عالوه بر آن مصرف خرما در ماه مبارك رمضان در تنظيم قند خون بسيار مفيد اســـت لــذا تـــوصيه مي شود كه در وعده افطار و سحر حتي المقدور 3-5 عدد خرما به همراه چاي كم رنگ مصرف شود.  پرخوري در افطار: در وعده هاي سحر و افطار از پرخوري اجتناب كنيد، و تا حد امكان به جاي مصرف انواع شيريني ها مثل زولبيا و باميه كه فقط حاوي انرژي و فاقد مواد مغذي ويتامين ها و مواد معدني هستند، از مواد غذايي طبيعي شيرين مثل خرما، كشمش و انواع ميوه استفاده شود. افراط در مصرف انواع شيرینی به هنگام افطار چاقی و اضافه وزن را به دنبال خواهد داشت. مصرف آب زیاد به هنگام صرف افطار : سبب اختالل در هضم مواد غذايي مي شود. نوشيدن زیاد چاي علی الخصوص پر رنگ: از نوشيدن بيش از اندازه چاي در وعده سحري اجتناب نمائيد چون چاي باعث افزايش دفع ادرار و از دست رفتن نمك هاي معدني كه بدن شما در طول روز به آن احتياج دارد مي شود. مرکز آموزشی درمانی 5آذر گرگان- واحد تغذیه 4 مصرف تنقالت زیاد بين افطار و سحر: روزه داران عزيز از مصرف تنقالت زياد در فاصله افطار تا سحر پرهيز كنند. اين قبيل مواد دير هضم هستند و سبب مي شوند كه به هنگام سحر به دليل پري معده ميل به غذا كاهش پيدا كند. راههاي مقابله با تشنگی در طول روز در مواقعي كه ماه مبارك رمضان با روزهاي بلند تابستان مقارن مي شود يكي از مشكالت اساسي روزه داران ، تشنگي در طول روز است . محدود کردن مصرف نمك در وعده هاي افطار و سحر در این دوران بسيار مهم و کمك کننده است. دريافت اضافه نمك بدن را مجبور به واكنش نموده و براي دفع اين مقدار مازاد نياز ،مقادير قابل توجه اي آب از بدن دفع مي گردد، لذا توصيه مي شود به غير از مقدار نمك اندكي كه براي طبخ الزم است به غذا اضافه شود ،هيچ مقدار اضافه تري سر سفره به غذا اضافه نشود. عالوه بر آن مصرف ميوه و سبزي کافی می تواند در طول روز از بروز تشنگی زودرس جلوگيري نماید. بهتر است ميوه در فاصله افطار تا سحر و سبزي در هر دو وعده افطار و سحر و سالاد بخصوص در وعده سحر مصرف گردد. منبع: مرکز درمانی گرگان @دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @همیار
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    7 بازدیدها