هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
سر نماز یه خانومی نظم همه رو به هم زد ،من نمی فهمم واقعا چرا اینجوری کرد
-
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هیچکس نیس بازی کنیم؟؟ ://
-
از فردا انشا الله با امید بیشتر درسمونو ادامه میدیم
ولی واقعا استاد خیلی باید کثیف باشه که تا فردا و پس فردا فشار بیاره سر اینکه دو روز تعطیل بودیم -
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@30πR بازی چی؟!
-
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط Rahman Aa انجام شده
https://forum.alaatv.com/post/3162288 لطفاً پستای این کار بر روی لایک کنید بچه ها
-
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Tina قابلتو ندارن ۳۰۰ بزن حساب فرهاد
-
Rahman Aa چی قابلمو نداره
از اونجایی که قابلمو نداره
قابلمو نداره دیگه!
پس چیزی به حساب کسی نمیزنمنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-Tina تحریمی
-
Rahman Aa
اهم اهم
خب بله داشتین میگفتین ۵۰۰ بزنم!
پیامکش اومده فکر میکنم!
بعد جالبه گفتم جای ۵۰۰ بد نیست ۷۰۰ بزنمنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-Tina
-
مسکنه تازه داره اثر می کنه
نمی شد زود تر؟؟؟ هوفففف
-
Michael Vey من پارسال کوتاه کردم امسال دیگه بلند شده
داره حالت نیمه بلند میگیره
هر کاری کردم و التماس کردم نذاشتن
️
بخاطر چی؟
بخاطر اینکه داداشم بخواد زن بگیره موهام کوتاه نباشه و دلایل دیگر...نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@در-حال-بارگذاری واای اره منم بخاطر همون نمیزاشتن کوتاه کنم میگفتن بعد عروسی خواهرم.. و منم سه چهار روز بعد عروسی موهامو ک تا زیر باسنم بودو یهو پسرونه زدمش و هیچوق پشیمون نشدم
-
@در-حال-بارگذاری واای اره منم بخاطر همون نمیزاشتن کوتاه کنم میگفتن بعد عروسی خواهرم.. و منم سه چهار روز بعد عروسی موهامو ک تا زیر باسنم بودو یهو پسرونه زدمش و هیچوق پشیمون نشدم
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey رضوان که بکتفشم نیست میزنم همیشه
-
Michael Vey رضوان که بکتفشم نیست میزنم همیشه
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRahman Aa دقیقااا.. اصن مث پسرا شدم موهامو ک میزنم حس میکنم حالا اصلاح شده و سرم سبک شد چیه اون همه مو
-
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده
دلم میخواد با موزر کلا موهامو بزنم...
-
Rahman Aa دقیقااا.. اصن مث پسرا شدم موهامو ک میزنم حس میکنم حالا اصلاح شده و سرم سبک شد چیه اون همه مو
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey به مهسا چی چی گفتی بچه ترسیده
-
Michael Vey به مهسا چی چی گفتی بچه ترسیده
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRahman Aa بهش گفتم هرگز سمت الاخونه و پستای غیر درسی و جمع کردن اعتبار نیاد ک بدبخت میشه مث من
-
Michael Vey به مهسا چی چی گفتی بچه ترسیده
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRahman Aa تو هم بهش بگو نیاد اینجااا.. اصن با بچه ها کمپین تشکیل بدیم نزاریم ب ۳۰۰ تا برسه اعتبارش