-
خجالت نمیکشین اینقد مدرسه هاتون تعطیله :|
زمان ما سرما و برودت هوا و یخ زدگی معابر و برف سنگین که می اومد تازه ابتدایی ها رو تعطیل میکردن ...
ما گرمایش از کف داشتیم آخه :|نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۸، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Survival چخبرشه خدایی فقط جمعه ها تعطیل نیس
-
اسم ; پایش
این اپلیکیشن خیلی خوب و خفنه من دوسش دارم
یه قابلیت داره که
بهش تایم میدی مثلا از ساعت ۸-۹:۳۰
و نرم افزارایی که خیلی باهاشون کار میکنین و وقت گیر هستن رو انتخاب میکنین
مثل اینستا گرام
تلگرام
واتس اپ
حتی گوگل (برای فروم اومدن)
بعد حین این ساعت مشخص شده این برنامه هارو قفل میکنه و اجازه ورود بهتون نمیده
حتی با جملات موفقیت بزرگانش تحقیرتونم میکنه
من دوسش داشتم:)اینم اسکرین شات نمایه ی من
و اینکه وقتی تنظیم میکنیم از ۹ تا ۹:۱۵ اجازه بده بهتون ک استفاده کنین، اگه بشه۹:۱۶ برنامه رو قفل میکنه و نمیذاره ادامه بدین@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
Flight عیزم این اونه
-
Flight ببین پاسخو که میزنی اون اخریه که عکس مداده بزن رنگتو انتخاب کن بعد روی ترکیب رنگا اون پایین بزن بعد متنتو بین دوتا کروشه بنویس
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۸، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط Blank انجام شدهاین پست پاک شده! -
خجالت نمیکشین اینقد مدرسه هاتون تعطیله :|
زمان ما سرما و برودت هوا و یخ زدگی معابر و برف سنگین که می اومد تازه ابتدایی ها رو تعطیل میکردن ...
ما گرمایش از کف داشتیم آخه :|@Survival به خداااا اصلا موندم. از یه مدرسه میومدم بیرون اون مدرسه میشد گلستان. میومدم سال بعد سال قبلیامون فول اپشن میشدن. سال پیش ادم ادمو نمیدید تعطیل نمیکردن عبضیا. شاننس ندارم
-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۸، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۸، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Survival تا کشویاته بعد خدانگهدارررر
-
@Survival #نامرد
-
@Survival به خداااا اصلا موندم. از یه مدرسه میومدم بیرون اون مدرسه میشد گلستان. میومدم سال بعد سال قبلیامون فول اپشن میشدن. سال پیش ادم ادمو نمیدید تعطیل نمیکردن عبضیا. شاننس ندارم
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۸، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهm-mp-ss در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Survival به خداااا اصلا موندم. از یه مدرسه میومدم بیرون اون مدرسه میشد گلستان. میومدم سال بعد سال قبلیامون فول اپشن میشدن. سال پیش ادم ادمو نمیدید تعطیل نمیکردن عبضیا. شاننس ندارم
به ما میگن بدبخت های دوره اول نظام 3-3-6
-
m-mp-ss در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
به ما میگن بدبخت های دوره اول نظام 3-3-6
@Survival دروغ نمیگفتن موش ازمایشگاهی هستید
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۸، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط خانوم انجام شده
چهارم دبیرستان نرفتید با دهمی ها و یازدهمی ها ی جاباشید ی جوری نگاهتون کنن انگار دایناسورید قراره منقرض بشید
-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۸، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
m-mp-ss در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Survival #نامرد
تازه خرچنگ نعل اسبی و اختاپوسم بود ... من خوبشو گفتم
-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۸، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@for-ever سیو شد برا پروفایل حلال کن
:hand:
-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۸، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده