-
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام به همگی
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-v
-
سلام به همگی
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir سلام
-
سلام به همگی
ramses kabir سلام همگی ب تو
-
ramses kabir سلام
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Hamnafass خوبی
-
ramses kabir سلام همگی ب تو
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-v مرسی از شما
-
@Hamnafass خوبی
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@m-v مرسی از شما
ramses kabir خوبی
-
ramses kabir خوبی
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-v مرسی بد نیستم امتحان رو که دادم نمره ام بیست شد راحت شدم
-
@m-v مرسی بد نیستم امتحان رو که دادم نمره ام بیست شد راحت شدم
ramses kabir ایول آفرین...
-
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لعنتی سخت بود اما ما از اون سخت تر بودیم
-
ramses kabir خوبی
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
@Hamnafass مرسی فداتشم
-
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Hamnafass
من دوره ی ابتدایی شیراز بودم الان هم برادر بزرگ ترم دانشگاه شیرازه و ما هم گه گدایی میایم -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-v
-
@Hamnafass
من دوره ی ابتدایی شیراز بودم الان هم برادر بزرگ ترم دانشگاه شیرازه و ما هم گه گدایی میایمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط nafas.m انجام شده@ramses اوکی
-
@Hamnafass در خــــــــــودنویس گفته است:
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اینو اشتباهی تو خودنویس گذاشتی فک کنم
-
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط ramses kabir انجام شده
اما این معاون ما ول نمیکنه بابا امتحان تموم نشده میگه خودتونو واسه امتحان بعد آماده کنید که قرار همه ی درس خونا شناسایی شن