-
دوست کم دارم برای همین
fateme moosavi 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دوست کم دارم برای همین
دوست کم دارم برای همین
این که دوست در نزدیکی ندارین ولی دوستان فراملی دارین یعنی با همین سرعت دوستان فرازمینی هم به جمع دوستاتون اضافه میشه
-
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
sofia n در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@_Nili_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
sofia n پیوی باز نمیکنی کصافط
الان جوج ینی چی
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
راستی سلام هم بهش یاد دادم
-
به به چشم امید ایران به شماست که ایرانو به خوبی معرفی کنید. وگرنه که ایران در خارج کشور بد معرفی شده.شما رشتتون زبانه؟
-
الان جوج ینی چی
الان جوج ینی چی
-
به به چشم امید ایران به شماست که ایرانو به خوبی معرفی کنید. وگرنه که ایران در خارج کشور بد معرفی شده.شما رشتتون زبانه؟
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsofia n نه...تجربیه
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsofia n میگه سلام علیکم
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
sofia n نه...تجربیه
sofia n نه...تجربیه
خب شما به نظر بهتره زبان بخونید مبلغ ایران توی کشورهای دیگه بشید.
-
sofia n میگه سلام علیکم
-
sofia n نه...تجربیه
خب شما به نظر بهتره زبان بخونید مبلغ ایران توی کشورهای دیگه بشید.
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsofia n
کجاش رو دیدی......درمورد دینمون به هم گفتیم....تولدمو استوری کرد....کتاب های درسیمو بهش نشون دادم....ایران رو بهش نشون دادم...حلال . حرام و بهش گفتم....گفت که خیلی دوس داره بیاد ایران
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sofia n بهش یاد دادم
...
-
sofia n
کجاش رو دیدی......درمورد دینمون به هم گفتیم....تولدمو استوری کرد....کتاب های درسیمو بهش نشون دادم....ایران رو بهش نشون دادم...حلال . حرام و بهش گفتم....گفت که خیلی دوس داره بیاد ایران
fateme moosavi 0 همه میخان فرار کنن تو اونو میاری ک چی
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_Nili_ نه بابا....گفت هر وقت خواستم بیام ایران بهت میکم
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_Nili_ راستی با یه سوئدی که دوستم...اومد ایران
به خدا...
-
@_Nili_ نه بابا....گفت هر وقت خواستم بیام ایران بهت میکم
بگو ۴شنبه آخر سال بیا
-
بگو ۴شنبه آخر سال بیا
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_Nili_ بری تعطیلی
-
@_Nili_ بری تعطیلی