-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلااااااااام
-
با دیدنش یاد شما افتادم
نوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
سلااااااااام
نوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 سلام خوبی
-
امیررضا فلاح نژاد شما اینجوری نباش برادر من
نوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazanin Jamali چجوری
مگه من چی گفتم -
fateme moosavi 0 سلام خوبی
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazanin Jamali خوبم ممنون////شما خوبید؟..........همه خوبن؟
-
Nazanin Jamali چجوری
مگه من چی گفتمتجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیررضا فلاح نژاد تو همونی نیستی که اعصاب نداشتی؟
-
Nazanin Jamali چجوری
مگه من چی گفتمنوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیررضا فلاح نژاد میگی حوصله سر برها همجا همش ساز مخالف میزنی و دائما قر میزنی
-
امیررضا فلاح نژاد میگی حوصله سر برها همجا همش ساز مخالف میزنی و دائما قر میزنی
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Nazanin Jamali خوبم ممنون////شما خوبید؟..........همه خوبن؟
نوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 مرسی خوبم .خداروشکر
-
امیررضا فلاح نژاد میگی حوصله سر برها همجا همش ساز مخالف میزنی و دائما قر میزنی
نوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazanin Jamali اصلا من غلط کردم
-
Nazanin Jamali اصلا من غلط کردم
نوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Nazanin Jamali اصلا من غلط کردم
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیررضا فلاح نژاد بد کاری کردی
-
سلام بر همگی
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mrrf سلام
-
نوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mrrf سلام خوبی؟
-
نوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
با دیدنش یاد شما افتادم
خیلی دوست
مرسی که
-
mrrf سلام خوبی؟
Nazanin Jamali مرسی
شما خوبین؟ -
Nazanin Jamali مرسی
شما خوبین؟نوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmrrf ممنون خوبم
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها یکی هست اینجا حرف نمیزنه ولی لایک میکنه....فال گوش واستاده..اسمش نمیدونم چی بودbad ..
-
mrrf ممنون خوبم
Nazanin Jamali شکر
ایشالا همیشه خوب باشین