-
@r-nil-par این چیه؟؟؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهShadow Runner شایدم وزنه..ای بابا الانم سوالو برداشتن نمیتونم بپرسم ازمون انلاینه خیر سرشون
-
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
سلام
-
سلام
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی هوووف سلام
اه الان ریاضی داره. به خدا خسته ام -
سلام
نازنین جمالی سلام
-
@r-nil-par
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهShadow Runner کاش فقط زودتر میتونستم سوالو لود کنم وقت امتحانم تموم شد
-
نازنین جمالی هوووف سلام
اه الان ریاضی داره. به خدا خسته امAmir Hossein Rahtalab سلام خوبی؟ اگع واسه جواب سوالا میگی نمیخواد واسم فرستادن ممنون
-
نازنین جمالی سلام
@p-o-r-y-a خوبی؟
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها یکی شماره موم رو داره
-
@p-o-r-y-a خوبی؟
نازنین جمالی مرسی ت خوبی
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یکی بهم پیام داده نمیدونم خودش یا نه
-
نازنین جمالی مرسی ت خوبی
@p-o-r-y-a خواهش نه
-
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
خیلی وقتا ادم با اعتماد بی خودی به یکی خودتو خورد میکنی
-
@r-nil-par
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شدهShadow Runner شما همون ویروس سابقی ن؟ مریم جوون خوبن سلام برسونین
-
Amir Hossein Rahtalab سلام خوبی؟ اگع واسه جواب سوالا میگی نمیخواد واسم فرستادن ممنون
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی اون رو که نه. کلی گفتم. بعد جواب هم نمیدادم. عصر امتحان استانی دارم
-
بچه ها یکی شماره موم رو داره
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 خخخخخ
-
Shadow Runner شما همون ویروس سابقی ن؟ مریم جوون خوبن سلام برسونین
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@r-nil-par کروناست
-
@p-o-r-y-a خواهش نه
نازنین جمالی چرا؟
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Hossein Rahtalab در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
fateme moosavi 0 خخخخخ
من یکیشو دارم که اون نیست.
-
نازنین جمالی اون رو که نه. کلی گفتم. بعد جواب هم نمیدادم. عصر امتحان استانی دارم
Amir Hossein Rahtalab موفق باشی