-
اگه همینجوری با کرونا پیش بره مثلا تو عروسیا میگن عروس خانم وکیلم بعد یکی داد میزنه عروس رفته شادو چک کنه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاحتمالا همین جوری بشه
-
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بگین پارسال از جاده هزار گرفتم
-
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
اکالیپتوس
این نزدیک تره :|@amir-bernousi
چه زیبا
تو ایرانم پیدا میشه ؟
-
خدایی انصاف نیست امتحانا حضوری باشه... تدریس مجازی اونوقت امتحان حضوری
اونم با این وضع تدریس افتضاح.....
zahra movahedizadeh دقیقاااا منم همین رو میگم باور کنید من خیلیییی از درس هام رو از آلا یاد می گیرم اصلا
معلمی که ده تا وویس میزاره میره هیچی نمیگه یعنی که چی خب بعد من برم امتحان حضوری هم بدم؟
-
اگه همینجوری با کرونا پیش بره مثلا تو عروسیا میگن عروس خانم وکیلم بعد یکی داد میزنه عروس رفته شادو چک کنه
اکالیپتوس عروس خانم رفته الکل بیاره
-
@amir-bernousi
چه زیبا
تو ایرانم پیدا میشه ؟
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلیرضا عفتی 2 ایران از این قشنگ تر هم داره
ناشناختس، جاده های لرستان، جاده هزار، یه سری جاها تو یزد خیلی زیاده -
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amir-bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
جاده هزار پس چه جایه قشنگیه
سعادت اومدن و دیدنشو نداشتم
-
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیگه سر سفره ی عقد عسل دهن هم نمیذارن.
با الکل دستاشونو ضد عفونی میکنند. -
zahra movahedizadeh دقیقاااا منم همین رو میگم باور کنید من خیلیییی از درس هام رو از آلا یاد می گیرم اصلا
معلمی که ده تا وویس میزاره میره هیچی نمیگه یعنی که چی خب بعد من برم امتحان حضوری هم بدم؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمعلمه سر کلاس به زور یه درس رو تموم میکرد حالا دیگه مجازی شده روزی صد تا کلیپ میفرسته کم مونده دیگه کتاب تموم شه...
-
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
zahra movahedizadeh وضع خوندنا هم افتضاحه
اکالیپتوس من الان مدرسه ام تموم شده
یعنی از 6 صبح که بیدارم تا 12 نصفش باید بیام آلا یاد بگیرم یا دروسی که تو کنکور رو هم نمیاد بخونم چون معلمام سخت گیرن خدایی چیکار کنم؟ به والله خسته شدم
حتی بعضی روز ها دیگه گریه میکنم از بس که حرص میخورم و استرس دارم -
یعنی از 6 صبح که بیدارم تا 12 نصفش باید بیام آلا یاد بگیرم یا دروسی که تو کنکور رو هم نمیاد بخونم چون معلمام سخت گیرن خدایی چیکار کنم؟ به والله خسته شدم
حتی بعضی روز ها دیگه گریه میکنم از بس که حرص میخورم و استرس دارمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sani-painting چه رشته ای هستی؟
-
@amir-bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
جاده هزار پس چه جایه قشنگیه
سعادت اومدن و دیدنشو نداشتم
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاکالیپتوس
https://lastsecond.ir/attractions/6839-dohezar-and-sehezar-road-tonekabonهزار میگن دوهزار سه هزارم میگن بهش :|
-
@sani-painting چه رشته ای هستی؟
zahra movahedizadeh یازده تجربی ام
️
-
حتی بعضی روز ها دیگه گریه میکنم از بس که حرص میخورم و استرس دارمنوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sani-painting خب الان که حضوری نیس زمانتون زیاده مطمعنا تایم تلفی زیاد دارید و موقع فیلم دیدن هزار جا سرک میکشید
-
zahra movahedizadeh یازده تجربی ام
️
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sani-painting بازم خوبه آلا برا شما فیلم زیاد داره.
برا من که انسانی هستم فقط ریاضی و عربی داره.
یازدهم انسانی. -
معلمه سر کلاس به زور یه درس رو تموم میکرد حالا دیگه مجازی شده روزی صد تا کلیپ میفرسته کم مونده دیگه کتاب تموم شه...
zahra movahedizadeh دقیقااا معلم تو یه کلاس 1 ساعت و نیم چون من هیات امنایی درس میخونم ساعت مون تا 2 اینا بود تازه نصف درس رو میداد الان خدا شاهده تایم کلاسم 45 دقیقه شده درس رو کامل میدن خب این چه وضعشه بعد واس ما آنلاین بودن رو چک میکنن وگرنه نمیرفتم
بعدش تازه میام آلا که یاد بگیرم سوال هم میپرسی نفهمیدم میگه دوباره گوش کن
-
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
3 ساله پشت هم داره سیل میاد و رئیس جمهور میاد میگه هول نشید
-
@sani-painting بازم خوبه آلا برا شما فیلم زیاد داره.
برا من که انسانی هستم فقط ریاضی و عربی داره.
یازدهم انسانی.المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شدهاین پست پاک شده!