-
@جهاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بچه ها هرچی فایل در مورد امام زمان دارید میشع برام بفرستید
فوری فوتیهنوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mr-fantastic خیلی ممنون
-
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aaa bbb خیلی ممنون
-
aaa bbb خیلی ممنون
@جهاد
خواهش میکنم⚘ -
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
-
-
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یع عکسی دیدم خیلی ناراحت کننده بود
-
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اعتراض کنیم میشیم تند رو
چیزی نگیم عذاب وجدان رو چی بگیم -
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
تصویر زمینش شبیه کاریکاتور سر یه اقاییه. .. شمام میبینیدتقریبا میشه دیدیش ولی واضح نیست
Mohammad Afshar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
تقریبا میشه دیدیش ولی واضح نیست
اگه اون چیزی ک من میبینم منظورت باشه ک اقایه بینیش خیلی بزرگه
-
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این همه ظلم و بی عدالتی تهوع آوره
دوره زمونه به جایی رسیده آدمایی که بتونن قرص ضد تهوع بی عدالتی رو داشته باشن، زنده میمونن
-
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سردرد شدید
-
کمک کمک کمک
کسی هست عکاسیش خوب باشه ?
شدیدا نیاز به کمک دارم
یا تو فتوشاپ یه چیزایی بپرسم راهنمایی کنه چون من تازه دارم یاد میگیرم فعلا بلد نیستم
shiimma اجی کاش بودینوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاکالیپتوس من اینجام
-
کمک کمک کمک
کسی هست عکاسیش خوب باشه ?
شدیدا نیاز به کمک دارم
یا تو فتوشاپ یه چیزایی بپرسم راهنمایی کنه چون من تازه دارم یاد میگیرم فعلا بلد نیستم
shiimma اجی کاش بودینوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاکالیپتوس چجور عکسی طبیعت یا... میخواین
-
اکالیپتوس چجور عکسی طبیعت یا... میخواین
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie عکس بابا ماما مادر بزرگ پدر بزرگ خودمون بگیریم ینی تو حالات مختلف بگیریم بعد با فتوشاپ جهت و اندازه بدیم یا بعضی عکسای هنری هستن یه طرف صورت تو تاریکیه اینجوری
5 تا عکس اینجوری یروزم تایمشه ولی من نه عکاسی گذروندم نه فتوشاپ نمیدونم چه حالتی یا چیکار کنم شبیه البوم خانوادگی نشه
-
اکالیپتوس من اینجام
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اکالیپتوس من اینجام
قربونت برم
خجالت کشیدم مزاحم شم تو هم درس داری -
Morteza Khodaie عکس بابا ماما مادر بزرگ پدر بزرگ خودمون بگیریم ینی تو حالات مختلف بگیریم بعد با فتوشاپ جهت و اندازه بدیم یا بعضی عکسای هنری هستن یه طرف صورت تو تاریکیه اینجوری
5 تا عکس اینجوری یروزم تایمشه ولی من نه عکاسی گذروندم نه فتوشاپ نمیدونم چه حالتی یا چیکار کنم شبیه البوم خانوادگی نشه
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاکالیپتوس فکر کنم خالم داشته باشه چون هنر های تجسمی وگرافیک میخونه الان بهش پیام میدم اگه داشت میفرستم
-
اکالیپتوس فکر کنم خالم داشته باشه چون هنر های تجسمی وگرافیک میخونه الان بهش پیام میدم اگه داشت میفرستم
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اکالیپتوس فکر کنم خالم داشته باشه چون هنر های تجسمی وگرافیک میخونه الان بهش پیام میدم اگه داشت میفرستم
وای مرسی کلی ازتون
-
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محسن m در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
کی فکرمیکرد پاتریک اینهمه رو فرم بیاد؟؟
تازه ریشم داره