-
نوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan بعدش حس میکنم چن شب بعد اگ بزنم یادم نیس
-
@kosar-mottaghi مچکر.من لغات وازه هر سه ساله عربی کنکور رو دارم برای زدن درک مطلب کافیه فقط لقمه وازه هر سه ساله مهرو ماه رو بخونم و دیگه متن کتاب مدرسه رو نخونم برای کنکور یا باید متن کتاب مدرسه هم بخونم
نوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoohamad bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@kosar-mottaghi مچکر.من لغات وازه هر سه ساله عربی کنکور رو دارم برای زدن درک مطلب کافیه فقط لقمه وازه هر سه ساله مهرو ماه رو بخونم و دیگه متن کتاب مدرسه رو نخونم برای کنکور یا باید متن کتاب مدرسه هم بخونم
نه متن های کتاب نیاز نیس ولی هر روز یه درک مطلب کنکور بزن تا سرعتت بیشتر شه
چون متن از کتاب نمیدن
ولی لغات خوب میکنی بخون واسه معنی کردن درک مطلب نیازه -
moohamad bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نه متن های کتاب نیاز نیس ولی هر روز یه درک مطلب کنکور بزن تا سرعتت بیشتر شه
چون متن از کتاب نمیدن
ولی لغات خوب میکنی بخون واسه معنی کردن درک مطلب نیازهنوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi یعنی برای درک مطلب و غیرهه نیاز نیس کتاب مدرسه متن هاشو بخونم لغات رو یاد بگیرم.یا فقط لقمه وازه های مهرو ماه رو بخونم.اخه بعضیا میگن متن کتاب بخون اخه متن کتابم ووقت گیرهه
-
@dr-mahh
هیچ قانونی نیست که چه موقع باشه هر موقع که خودتون بهتر انرژی دارید و خوشتون میاد
من ی مدت صبح اول تایم میخوندم دیدم زیاد تاثیر نداره انداختمش شب بخونم اینطوری بهترمفقط ی قانون هست اینکه بعد خوندن لغت نرو تست بزن حداقل 24 ساعت بعدش باید بزنی
-
@dr-mahh همون موقع خوبه بزنی تست آموزشی میشه ولی نزار کنار تمرین و تکرار بکن
-
@dr-mahh
هیچ قانونی نیست که چه موقع باشه هر موقع که خودتون بهتر انرژی دارید و خوشتون میاد
من ی مدت صبح اول تایم میخوندم دیدم زیاد تاثیر نداره انداختمش شب بخونم اینطوری بهترمفقط ی قانون هست اینکه بعد خوندن لغت نرو تست بزن حداقل 24 ساعت بعدش باید بزنی
81Sobhan
بحث حافظه کوتاه مدت و بلند مدت قاطی میشه و مشکلت برات پیش میاد -
@dr-mahh
-
@dr-mahh الان منم همین شکلم
ولی نه یادته تو موقع تست مغزت رو درگیر کن که یادت بیاد
-
@kosar-mottaghi یعنی برای درک مطلب و غیرهه نیاز نیس کتاب مدرسه متن هاشو بخونم لغات رو یاد بگیرم.یا فقط لقمه وازه های مهرو ماه رو بخونم.اخه بعضیا میگن متن کتاب بخون اخه متن کتابم ووقت گیرهه
نوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoohamad bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@kosar-mottaghi یعنی برای درک مطلب و غیرهه نیاز نیس کتاب مدرسه متن هاشو بخونم لغات رو یاد بگیرم.یا فقط لقمه وازه های مهرو ماه رو بخونم.اخه بعضیا میگن متن کتاب بخون اخه متن کتابم ووقت گیرهه
والاه متن های کتاب برای پرسش مدرسه میخونی
لازم نیس چون اصلا از متن های کتاب تو کنکور ندادن
لغات هم از هر کجا دوس داری بخون
من خودم هر روز یه درک مطلب میخونم -
@dr-mahh
-
سبحان رفته بالا منبر
-
Mehdi Hosseinbor لغت
@dr-mahh ی راه که میتونه خیلی قویت کنه توی لغت اینه که کتابای داستان یا نوع دیگه انگلیسی بخونی ولی اگه میخوای فقط لغات کتاب درسیو یاد بگیری اون لغات رو معنی و تلفظشون رو بلد باش برای اینکه یادت نره هر کلمه که خوندیرو رو کاغذ بنویس
مثلا اگه کلمت Hi هست و توی کتابه... معنی و تلفظش رو بلد شو بعد توی دفتر انگلیسیت سعی کن کلمه رو بصورت حفظی بنویسی و معنیش رو هم بصورت حفظی بنویسی بعدش چک کن درست نوشتی یا نه -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط 81Sobhan انجام شده
AMH
حاجی تسبیحمو بده
بعد کنکور میخوام موسسه مشاوره بزنم -
دوستان یه سایت خوب می شناسید نکات خوب و لازم زبان و گرامر بگه؟یا فیلم آموزشی هم باشه مشکلی ندارم
-
دوستان یه سایت خوب می شناسید نکات خوب و لازم زبان و گرامر بگه؟یا فیلم آموزشی هم باشه مشکلی ندارم
@sania-andiravan
برا کنکور ؟
ولی فراتر از کنکور کانال فرازبان تو یوتیوب خیلی خوبه -
fateme moosavi 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@dr-mahh باید برات تکرار بشه بهتره تو جمله یاد بگیری
یکی از اینا هم ب من معرفی کن
فک نکنم رو من از این تاثیرا داشته باشهتجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH اه ندارم یکیه
-
@sania-andiravan مکتب خونه
-
81Sobhan بله گرامر هایی که تو کنکور میاد البته گرامر بالاتر هم باشه که چه بهتر
ممنونم️فیلم های چنل شون پیوسته هست دیگه؟
-
@sania-andiravan مکتب خونه
Mehdi Hosseinbor ممنونم
️
-
moohamad bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
والاه متن های کتاب برای پرسش مدرسه میخونی
لازم نیس چون اصلا از متن های کتاب تو کنکور ندادن
لغات هم از هر کجا دوس داری بخون
من خودم هر روز یه درک مطلب میخونمنوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi پس فقط لقمه وازه مهرو ماه بخونم بعد شب درک مطلب و دیگه متن کتاب مدرسه نخونم