-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه میخاین زبانتون عالی بشه پکیج جزیره زبان منوچهر زاده اگه درست گفته باشم عالیه خیلی باحال درس میده
-
81Sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
AMH
حاجی تسببحمو بده
بعد کنکور میخوام موسسه مشاوره بزنمنمیای پایین؟
خدایا این رفقا رو از ما نگیر -
81Sobhan بله گرامر هایی که تو کنکور میاد البته گرامر بالاتر هم باشه که چه بهتر
ممنونم️فیلم های چنل شون پیوسته هست دیگه؟
@sania-andiravan
پلی لیست داره خودتون میتونید انتخاب کنید چ مبحثی رو میخوایید دو سه تا دوره فکر کنم تا الان برگزار کرده که همش هست
اگه دوره ای چیزی اضافه کرده نمیدونم چون خیلی وقته نرفتم فقط نوتیفشم واسم میاد -
Mehdi Hosseinbor ممنونم
️
تجربینوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط Mehdi Hosseinbor انجام شده@sania-andiravan هم فیلم آموزشی و هم گرامرش صفر تا صد هست
میتونی از گرامرش شروع کنی اگه امسال کنکوری هستی اگه نه هم که میتونی از صفرش شروع کنی
من خودم زبانو دارم با اون پیش میرم خیلی خوبه -
AMH اه ندارم یکیه
-
AMH
حاجی تسببحمو بده
بعد کنکور میخوام موسسه مشاوره بزنمنمیای پایین؟
خدایا این رفقا رو از ما نگیرAMH حاجی من چکار کردم دوستان طالب علم هستن
-
@sania-andiravan
پلی لیست داره خودتون میتونید انتخاب کنید چ مبحثی رو میخوایید دو سه تا دوره فکر کنم تا الان برگزار کرده که همش هست
اگه دوره ای چیزی اضافه کرده نمیدونم چون خیلی وقته نرفتم فقط نوتیفشم واسم میاد81Sobhan متوجه شدم خیلی ممنون
️
️
-
نوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@dr-mahh ی راه که میتونه خیلی قویت کنه توی لغت اینه که کتابای داستان یا نوع دیگه انگلیسی بخونی ولی اگه میخوای فقط لغات کتاب درسیو یاد بگیری اون لغات رو معنی و تلفظشون رو بلد باش برای اینکه یادت نره هر کلمه که خوندیرو رو کاغذ بنویس
مثلا اگه کلمت Hi هست و توی کتابه... معنی و تلفظش رو بلد شو بعد توی دفتر انگلیسیت سعی کن کلمه رو بصورت حفظی بنویسی و معنیش رو هم بصورت حفظی بنویسی بعدش چک کن درست نوشتی یا نهنوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor اوک ممنون
-
ali s 1 پاشو بالا کرده
-
AMH حاجی من چکار کردم دوستان طالب علم هستن
بیا ب منم بگو فیزیک و چ کنم؟
-
@sania-andiravan هم فیلم آموزشی و هم گرامرش صفر تا صد هست
میتونی از گرامرش شروع کنی اگه امسال کنکوری هستی اگه نه هم که میتونی از صفرش شروع کنی
من خودم زبانو دارم با اون پیش میرم خیلی خوبهMehdi Hosseinbor والا من کلاس زبان می رفتم تا اینکه کرونا اومد الان بیشتر گرامر های کتاب برام تکراریه من نکات لازم تست رو میخوام
-
Mehdi Hosseinbor اوک ممنون
@dr-mahh خواهش میکنم بعدش که به تسلط رسیدین این کلمات رو توی جمله بررسی کنین
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AMH اه با تو که عمرا دوست بشه من تنها دوست خارجیشم با هم یکییم اینقد بهم وابستس
-
ali s 1 بنظرم کسی که میره برا خودکشی قید همه چیو زده و قاعدتا تو این لحظه فکر کنم خوشحاله
البته این عکس فکر کنم از جایی افتاده از قصد نبوده ژست ی جوریه -
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ali s 1 من باشم اشک از چشمام میاد چون میخام راحت باشم و میشم
-
fateme moosavi 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
پاشید دوتاتون جم کنید
از خوداتونم باشه بامن دوست بشید
.
حیف من نی؟ -
پاشید دوتاتون جم کنید
.
حیف من نی؟تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
پاشید دوتاتون جم کنید
.
حیف من نی؟