هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
به قلم چی فرم ثبت نام کنکورمو ندادم، نمیدونم چجوری اطلاعاتمو پیدا کرده :|
واقعا چجوری بدست آوردننوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirbernosi کد ملی و تاریخ تولدت باشه همچی حله
یا کد ملی و شماره تلفن -
Amirbernosi کد ملی و تاریخ تولدت باشه همچی حله
یا کد ملی و شماره تلفننوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSiliS برای نتیجه کنکور کدملی با یکی از اطلاعات ثبت نامی کنکور لازمه
-
SiliS برای نتیجه کنکور کدملی با یکی از اطلاعات ثبت نامی کنکور لازمه
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirbernosi بل بل
-
Amirbernosi بل بل
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSiliS
خب وقتی که من هیچ اطلاعاتی ندادم چطور بدست آوردن؟ :|
نقض حریم شخصی نیست؟ اصلا از کجا و چجوری -
SiliS
خب وقتی که من هیچ اطلاعاتی ندادم چطور بدست آوردن؟ :|
نقض حریم شخصی نیست؟ اصلا از کجا و چجورینوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirbernosi میخوای شکایت کنی؟
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Amirbernosi میخوای شکایت کنی؟
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSiliS از قلمچی که نه
از سنجش میشه شکایت کرد که اطلاعاتو درز داده -
SiliS از قلمچی که نه
از سنجش میشه شکایت کرد که اطلاعاتو درز دادهنوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirbernosi حتی عکسمم قلم چی نداشت، عکسی که تو سنجش آپلود کردمو گذاشتن :|
-
SiliS از قلمچی که نه
از سنجش میشه شکایت کرد که اطلاعاتو درز دادهنوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirbernosi سخته اثباتش ، چون راه فرار زیاد هست ،
مثلا فراموشی اطلاعات بزنی میتونی بازیابی کنی (پس میگن اینطوری ممکنه اطلاعاتو گیر بیاره)
یا فک کنم پارسال برا دیدن نتایج اصلا شماره داوطلبی و اینا اصلا لازم نبود ، من که با کد ملی وارد شدم -
Amirbernosi حتی عکسمم قلم چی نداشت، عکسی که تو سنجش آپلود کردمو گذاشتن :|
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirbernosi واتاف این که منطقی نشد ، از کجا فهمیدی اینارو؟
-
Amirbernosi سخته اثباتش ، چون راه فرار زیاد هست ،
مثلا فراموشی اطلاعات بزنی میتونی بازیابی کنی (پس میگن اینطوری ممکنه اطلاعاتو گیر بیاره)
یا فک کنم پارسال برا دیدن نتایج اصلا شماره داوطلبی و اینا اصلا لازم نبود ، من که با کد ملی وارد شدمنوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSiliS هرسال همینطوری بوده، کد ملی یا سریال شناسنامه با یکی از اطلاعات فرم ثبت نام کنکوره
دنبال اثباتش نیستم، ولی باید دونست اینا چیکارا میکنن -
Amirbernosi واتاف این که منطقی نشد ، از کجا فهمیدی اینارو؟
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSiliS رفیقم اومد گفت عکستو تو قبولیا گذاشتن، منم رفتم دیدم بله :|
-
SiliS رفیقم اومد گفت عکستو تو قبولیا گذاشتن، منم رفتم دیدم بله :|
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirbernosi مگه قبول شدی؟
-
Amirbernosi مگه قبول شدی؟
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSiliS
401 اره، قبول شدم ولی غیبت داشتم نتونستم برم -
SiliS
401 اره، قبول شدم ولی غیبت داشتم نتونستم برمنوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirbernosi عاوووو نمیدونستم
-
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اصلا قلمچی ثبت نام داشتی؟
-
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SiliS اره، آزمونای جمع بندیشو نوشته بودم
-
SiliS اره، آزمونای جمع بندیشو نوشته بودم
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirbernosi این دسترسی که قلمچی داره بخاطر اجازه ایه که هنگام ثبت نام امضاش کردیم یجورایی تحویل دادیم اطلاعاتو
هییی -
Amirbernosi این دسترسی که قلمچی داره بخاطر اجازه ایه که هنگام ثبت نام امضاش کردیم یجورایی تحویل دادیم اطلاعاتو
هییینوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSiliS نه
اطلاعاتو باید خودت بدی، هیچ جوره نمیتونه بدست بیاره -
SiliS نه
اطلاعاتو باید خودت بدی، هیچ جوره نمیتونه بدست بیارهنوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirbernosi کپی شناسنامه رو دادی ، هم تاریخ تولدت هم کد ملی هم سریال شناسنامه هست ، شماره تلفن خودت و جد و ابادتم میگیره