سلام
بنده نزدیک دو هفته پیش دوره شلیک نهایی دروس اختصاصی یازدهم رو تهیه کردم و در ابتدا همه چیز عادی بود ، اما از پریروز که وارد قسمت درس ها شدم تنها جزوات موجود بوده و ویدیو ها وجود ندارند.
بنده مهلت انقضای دوره رو چک کردم و نباید به این زودی منقضی شده باشد.
لطفا هرچه سریعتر کمک کرده و رسیدگی کنید.
توی این فیلم آقای موقاری گفتن؛
این جلسه جلسه خیلی مهمی هستش از این نظر که نکاتی که با هم داشتیم در گفتار1 و گفتار2 و همین مباحث ابتدایی گفتار3 رو با هم جمع بندی می کنیم حالا نموداری که براتون درست کردم روی عکس که می ندازیم رو مانیتور که گفتم به بچه ها این عکس این نمودار اضافه کردم به همون جزوه نمودار جنسی که بچه هایی که جزوه جنسی رو می گیرن اون هم برای خودشون دارند
جلال موقاری
ولی من جزوه نمودار دوره جنسی رو خریدم ولی این عکسی که آقای موقاری روی مانیتور انداختند رو نداره
لطفاً اضافه کنید😘
سریع لطفاً چون نیاز داریم هممون
ممنون
@حامیان-آلاء
@administrators
M.an
سلام خب
من لپتابم تل داره، ولی وی پی انم بالا نمیاد..
نمیخوام نصب کنم وی پی ان
میخوام پی دی اف هایی ک میخوام بره ت لپتاب از طریق ایمیل بفرستم برا خودم
ینی ایمیل کنم برای خودم…حالا چجوری بتونم همه رو با هم ایمیل کنم و یکی یکی نکنم؟؟؟!
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402
با سلام
چند روزی هست که پخش ویدیو ها در سایت آلاء مشکلاتی پیدا کرده.
من پکیج راه ابریشم رو تهیه کردم و از آموزش ها واقعا راضی هستم اما مشکلاتی که جدیدا برام پیش اومده، متاسفانه واقعا روانی کننده هستن!
می تونم لیستی از مواردی که مورد نظرم هست رو اینجا شرح بدم:
ممنون میشم این موارد رو پیگیری کنید
با تشکر
مشکل در دانلود
-
سلام ببخشيد ناراحت نشين ولي خب اگه من دلم نخواد اپليكشين آلاء دانلود كنم نميتونم فيلم هارو ببينم؟
خب من براي كليپ ها جا ميخوام ديگه نميتونم اپليكشين آلاء دانلود كنم و هيچ اپليكشين ديگه ايم نميخوام دانلود كنم چون رو گوشي جايي ندارم براي اينكه نرم افزار جديدي دانلود كنم
لطفا درستش كنيد. ممنون
خب شما كه براي خدا كار ميكنيد ديگه چه اهميتي داره اپ دانلود بشه يانه؟
نكنيد اينكارو وگرنه من اصلا امكانش رو ندارم فيلم هارو دانلود كنم،نه تنها من كه خيلي از بچه وضعشون همينه
M.an
sohrab -
M.an ممنون از راهنماييتون،ولي من اونقدر اينترنت ندارم كه باز خواستم كليپي رو نگاه كنم دوباره اينترنت بدم و من چندبار كليپ هارو نگاه ميكنم به نظرتون ماهي چقدر بايد پول اينترنت بدم؟ ومن ميخوام كليپ هارو داشته باشم تا كنكور
خب اگه لينك ها تو سايت باشن مگه چي ميشه؟ -
nilla nonal 0 !
این فیلم رو ببین
https://uupload.ir/view/vid_20210829_075529_reva.mp4/ -
@roghayeh-eftekhari دقیقا لطفا درست کنین خواهش میکنم
-
M.an سلام سایت هم دیگه باز نمیکنه میگه مشکل در اینرنت در صورتی که هیچ مشکلی نداره نمیشه مثل قبل بشه؟
-
tajmomammad khajavi
سلام داشبورد راه ابریشم منم باز نمیشه
مشکل از اینترنت م هم نیست -
vccc سلام این چه نرم افزاریه؟ فایل منیجرو من دارم اما نمیدونم چجوری دانلود باید بکنم؟برای ویندوز هشت میشه ؟
-
tajmomammad khajavi
راه کار های که به ذهنم میرسه:نسخه جدید IDM رو دانلود کن
IDM رو پیشفرض دانلود فایل قرار بده (راحته، تو گوگل سرچ کن آموزشش میاد)
-
tajmomammad khajavi
بازم اگه نشد، با گوشی دانلود کنگوشی هیچ مشکلی نداره و تر تمیز دانلود میکنه
اگه گوشی هم در دسترس نیست
با کامپیوتر وقتی وارد صفحه داشبورد شدی، روی یه جای صفحه راست کلیک کن، گزینه آخر رو بزن ، یه صفحه باز میشه، قسمت بالا سمت چپ یه آیکون موبایل هست، روی اون آیکون کلیک کن، بعدش صفحه داشبورد رو یه بار رفرش کن و حالا دانلودات رو انجام بده
-
Ali Zahiri در مشکل در دانلود گفته است:
tajmomammad khajavi
سلام داشبورد راه ابریشم منم باز نمیشه
مشکل از اینترنت م هم نیستپیام آخری که دادم رو ببین، انجام بده
شاید اوکی بشه -
saad mollaei 0
با کامپیوتر وقتی وارد صفحه داشبورد شدی، روی یه جای صفحه راست کلیک کن، گزینه آخر رو بزن ، یه صفحه باز میشه، قسمت بالا سمت چپ یه آیکون موبایل هست، روی اون آیکون کلیک کن، بعدش صفحه داشبورد رو یه بار رفرش کن و حالا دانلودات رو انجام بده -
به نظرم تغییرات ایجاد شده در سایت آلا
به دور از اهداف اعلام شده برای این سایته
در هر صورت از همه عزیزانی که سعی در بالا بردن عدالت آموزشی دارن تشکر می کنم. -
محمدرضا تقوی كاملا موافقم
از آلاء بابت اينهمه زحمت و تلاشش تشكر ميكنم به قول خودتون شما 2/5ميليارد ماهي هزينه ميكنيد كه آخرم بچه ها هيچ استفاده اي نكنيد؟
به نظرم يه تجديد نظر كنيد M.an -
M.an سلام. به نظرتون بهتر نیست اپ آلا ی نسخه ویندوز هم داشته باشه؟ اخه مگه گوشی چقدر جا داره ک مثلا همون ی دونه فیلمو بخوایم دانلود کنیم
تازه سایت هم پخش انلاینش چند وقتیه دچار مشکل شده یعنی از اون موقعی ک باکس دانلود تو سایت حذف شد این اتفاقم افتاد..اصلا کل فیلمو نشون نمیده یهو میپره تموم میکنه -
-
Amin Ali Akbari دقیقا خواهش میکنیم این کارو بکنید لطفا
-