هر کی یه گزاره

-
Ainoor یکم فراتر از کتابه ولی فک کنم نرم شامه عنکبوتیه و یه قسمتی از سخت شامه هم اونجا حضور داره میگم که طبق شکل کتاب ما دقیق مشخص نیست
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Aa بله درسته من اینو یجا خوندم گفته بود با توجه به شکل کتاب اینجوریه ولی تو شکل کتاب کامل شیار بین دو نیم کره مشخص نیست
-
Ainoor
به نظر من غلطه -
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط Rahman Aa انجام شده
@0Farzam0 فرزام برای دلخوشی منم شده بگو درسته این چون من گفتم درسته
-
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 این جمله رو درست گرفته بود اما شکل کتاب مشخص نیست کامل برا همین نمیشه دقیق گفت
-
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@R-Aa سخت نبود ولی افرین بر شما
-
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@R-Aa خب بود یا نبود؟!
-
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط Ainoor انجام شده
@R-Aa خب منبعیم ک من اینو خوندم برا قبلا بود و اینو درست گرفته بود
اما یه مسئله ای هست شکل کتاب خودمون من نمیدونم میشه اینو برداشت کنم یا نه یکم مبهمه -
@R-Aa در هر کی یه گزاره
گفته است:
@0Farzam0 فرزام برای دلخوشی منم شده بگو درسته این چون من گفتم درسته
به خاطر تو باشه🥺
Ainoor در هر کی یه گزاره
گفته است:
@0Farzam0 این جمله رو درست گرفته بود اما شکل کتاب مشخص نیست کامل برا همین نمیشه دقیق گفت
به دقیقن چون کتاب فقط داخلی ترین لایه رو اونطوری کرده ادم به شک میفته به نظرم قشنگ ترین نکته این عکس پرده های مننژ میتونه رگ ها و تارهای رشته ای ارزش تست کنکوری داشته باشه
-
اما یه مسئله ای هست شکل کتاب خودمون من نمیدونم میشه اینو برداشت کنم یا نه یکم مبهمه -
اما یه مسئله ای هست شکل کتاب خودمون من نمیدونم میشه اینو برداشت کنم یا نه یکم مبهمهAinoor
لطفا از این به بعد منبع هایی که شک دارین بگین لطفا به تاپیک لطف بیشتری میشه
چون بچه ها بدون منبع میگن خیلی فرق داره تا میگن چه کسی گفته
مث بعضیا که همش میگن معلمم خو اخه چه معلمی چه کتابی چه چیزی -
Ainoor
لطفا از این به بعد منبع هایی که شک دارین بگین لطفا به تاپیک لطف بیشتری میشه
چون بچه ها بدون منبع میگن خیلی فرق داره تا میگن چه کسی گفته
مث بعضیا که همش میگن معلمم خو اخه چه معلمی چه کتابی چه چیزینوشتهشده در ۳۰ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0 من یه تست که مال کتاب سه سطحی بود اینو خوندم اما برای چاپ قبلا بود چاپ جدید سه سطحی رو ندیدم هنوز پس اینو به اون ربط نمیدم
سعی در پنهان کردن منبعش نداشتم -
@0Farzam0 من یه تست که مال کتاب سه سطحی بود اینو خوندم اما برای چاپ قبلا بود چاپ جدید سه سطحی رو ندیدم هنوز پس اینو به اون ربط نمیدم
سعی در پنهان کردن منبعش نداشتمAinoor
درسته
ببخشید اینطوری گفتم چون جدیدن بعضیا اوممدن هعی گنگ صحبت میکنن و یه ذره اعصاب خورد کنه -
-
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@R-Aa بله درسته
چون برای خودم مبهم بود میخواستم نظر شما رو هم بدونم ک ببینم گزاره قابل اعتمادی هست یا نه
ممنون -
Ainoor
درسته
ببخشید اینطوری گفتم چون جدیدن بعضیا اوممدن هعی گنگ صحبت میکنن و یه ذره اعصاب خورد کنهنوشتهشده در ۳۰ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0 میفهمم چی میگین حرف بدون منبع خب سندی نداره و یجورایی قابل اعتماد نیست
-
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 دقیقا یه لایه سخت شامه هم هست تو شیار ولی تو کنکور بیده بدن چون تو کتاب نیست
-
@R-Aa
درسته