-
@ஜஇዢЯஇ
وفا نکردی و کردم، جفا ندیدی و دیدم
شکستی و نشکستم، بریدی و نبریدمسلام
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali می رود عمر گرانمایه و ما غافل از او
وه کخ جز محنت و اندوه نشد حاصل از او -
@mahta-kamali می رود عمر گرانمایه و ما غافل از او
وه کخ جز محنت و اندوه نشد حاصل از او@Miss-Joker
وقتی که پرسشی کنی اصحاب درد را
چون من شکسته دل ترم اول مرا بپرس -
@Miss-Joker
وقتی که پرسشی کنی اصحاب درد را
چون من شکسته دل ترم اول مرا بپرسنوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali سرکش مشو که چون شمع از غیرتت بسوزد
دلبر که در کف او موم است سنگ خارا -
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شده
@ஜஇዢЯஇ ای جان جان جان جان ما نامدیم از بهر نان / برجه گدارویی مکن در بزم سلطان ساقیا
چن تا جناس داره؟ -
@ஜஇዢЯஇ ای جان جان جان جان ما نامدیم از بهر نان / برجه گدارویی مکن در بزم سلطان ساقیا
چن تا جناس داره؟نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri امدی چشم گشودی و خزانم کردی
اولین شاعر چشمان وزانم کردی
یکی جان و نان
یکیم دوتا جان، یکی معنیش روح و روانه فک کنم -
Mohsen Taheri امدی چشم گشودی و خزانم کردی
اولین شاعر چشمان وزانم کردی
یکی جان و نان
یکیم دوتا جان، یکی معنیش روح و روانه فک کنمنوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker یکی ز شب گرفتگان چراغ برنمی کند / کسی به کوچه سار شب در سحر نمی زند
4 تا جناس داره: هر کدوم از جان ها با نان!/جان و جان تکراره! -
@Miss-Joker یکی ز شب گرفتگان چراغ برنمی کند / کسی به کوچه سار شب در سحر نمی زند
4 تا جناس داره: هر کدوم از جان ها با نان!/جان و جان تکراره!نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri دوستی با مردم دانا چو زرین کاسه ایست
نشکند ور بشکند باید نگاهش داشتن
اصن لذت مشاعره رو با ادبیات نبرین زیر سوال
ولی چرا همه جان ها هم معنین؟ -
Mohsen Taheri دوستی با مردم دانا چو زرین کاسه ایست
نشکند ور بشکند باید نگاهش داشتن
اصن لذت مشاعره رو با ادبیات نبرین زیر سوال
ولی چرا همه جان ها هم معنین؟نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker نرگس مست نوازشگر مردم دارش / خون عاشق به قدح گر بخورد نوشش باد
چرا باید لذتش بره زیر سوال خوب اینا یکین!
جان آخه همش یک معنی داره دیگه!!چرا ب زور میخوای یه معنی جدید بگیری؟ -
@Miss-Joker نرگس مست نوازشگر مردم دارش / خون عاشق به قدح گر بخورد نوشش باد
چرا باید لذتش بره زیر سوال خوب اینا یکین!
جان آخه همش یک معنی داره دیگه!!چرا ب زور میخوای یه معنی جدید بگیری؟نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri دندان که در دهان نبود خنده بدنماست
دکان بی متاع چرا وا کند کسی؟
نه اصننن یکی نیستن
چون معنی دیگ هم میده خب️
-
Mohsen Taheri دندان که در دهان نبود خنده بدنماست
دکان بی متاع چرا وا کند کسی؟
نه اصننن یکی نیستن
چون معنی دیگ هم میده خب️
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شده@Miss-Joker یک قصه بیش نیست غم عشق و این عجب / کز هر زبان که می شنوم نامکرر است
اگه اینجا مطالب گفته بشه تو آرایه ها ب دردتون میخوره من یه چیزی می دونم حتما!
والله جان همش جان بوده دیگه از اول! -
@Miss-Joker یک قصه بیش نیست غم عشق و این عجب / کز هر زبان که می شنوم نامکرر است
اگه اینجا مطالب گفته بشه تو آرایه ها ب دردتون میخوره من یه چیزی می دونم حتما!
والله جان همش جان بوده دیگه از اول!نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط Miss.Joker انجام شدهMohsen Taheri تا کی به انتظار قیامت توان نشست
برخیز تا هزار قیامت ب پا کنی
بله حتما
نه جان همش جان نبوده از اول -
Mohsen Taheri تا کی به انتظار قیامت توان نشست
برخیز تا هزار قیامت ب پا کنی
بله حتما
نه جان همش جان نبوده از اولنوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker یک جرعه ی می ز ملک کاووس به است / وز تخت قباد و ملکت طوس به است
-
@Miss-Joker یک جرعه ی می ز ملک کاووس به است / وز تخت قباد و ملکت طوس به است
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri تو مپندار که از خاک سر کوی تو من / به جفای فلک و جور زمان برخیزم
یعنی وفادار هستم! -
Mohsen Taheri تو مپندار که از خاک سر کوی تو من / به جفای فلک و جور زمان برخیزم
یعنی وفادار هستم!نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri در " مشاعره " گفته است:
یعنی وفادار هستم!من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی
ولی با منت و خواری پی نرگس نمی گردم -
Mohsen Taheri در " مشاعره " گفته است:
یعنی وفادار هستم!من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی
ولی با منت و خواری پی نرگس نمی گردمنوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Fantastic من بسته ی دام تو، سرمست مدام تو / آوخ که چه دام است این، یا رب چه مدام است این
اگه دوست داشتین تعداد جناس هاش رو هم فک کنید روش! -
@Mr-Fantastic من بسته ی دام تو، سرمست مدام تو / آوخ که چه دام است این، یا رب چه مدام است این
اگه دوست داشتین تعداد جناس هاش رو هم فک کنید روش!نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri نگین عشق اندر خاتم دل کرده ای ای گل
چه نیکو در سرای عشق منزل کرده ای ای گل
-
Mohsen Taheri نگین عشق اندر خاتم دل کرده ای ای گل
چه نیکو در سرای عشق منزل کرده ای ای گل
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شده@Miss-Joker لیلا! تبِ تو را به دل داشت یوسفم / داغ است در هوای تو بازار دلبری
ولی اگه تعداد جناس های اون بیت رو بتوید بگید من اینجا جایزه میدم بهتون!! -
@Miss-Joker لیلا! تبِ تو را به دل داشت یوسفم / داغ است در هوای تو بازار دلبری
ولی اگه تعداد جناس های اون بیت رو بتوید بگید من اینجا جایزه میدم بهتون!!نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط Miss.Joker انجام شدهMohsen Taheri یک قوم امیدوار تر از روز نخست
قومی شده ناامید از همت سست
بزارین تمرکز کنم پس
-
@Miss-Joker لیلا! تبِ تو را به دل داشت یوسفم / داغ است در هوای تو بازار دلبری
ولی اگه تعداد جناس های اون بیت رو بتوید بگید من اینجا جایزه میدم بهتون!!نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri دام اولی با این مدام و اون مدام
دام بعدیم با اون مدام و این مدام
این تکراره دیگ جناس نیستنصفشم درست باشه نصف جایزه رو میگیرم بگما
-
Mohsen Taheri یک قوم امیدوار تر از روز نخست
قومی شده ناامید از همت سست
بزارین تمرکز کنم پس
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شده@Miss-Joker ترک افسانه بگو حافظ و می نوش دمی / که نخفتیم شب و شمع به افسانه بسوخت.
همچنان داره ولی فک نکنم بتونی پیداش کنی...6 7 تایی داره فک کنم..
جایزه ش می دونی چیه؟ میام کل جناس رو درس میدم!( یاد استاد یزدیان ،راهنمای ادبیات، گل افتادم !)