نظرات شما درباره مصاحبه رتبه 701 ریاضی منطقه 3
-
فقط مونده بود بگه از سال دوم تو ازمون های الا شرکت میکردم
-
%(#280f8a)[سلام به دوستان خوب آلایی]
امیدوارم حالتون خوب باشه و با انرژی برای هدف هاتون تلاش کنید
تو این تاپیک مصاحبه دوست خوبمون MM.zahed رو قرار میدیم
ایشونرتبه 701 کنکور ریاضی
97 هستنمی تونید سوالات ، نظرات و کامنت های خودتون رو در تاپیک زیر مطرح کنید
لینک تاپیک کامنت ها-
برای مشاهده کارنامه کلیک کنید
-
@دانش-آموزان-آلاء @همیار @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an چرا ایدی انجمنشو نگفتید بهمون؟
-
-
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an عالی بود بانو
مرسی بابت زحمتتون برای جمع آوری -
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایشون رو قبلا فالو کرده بودم ولی فکر میکردم دختره!! ببخش منو از فرض اشتبام
موفق باشی عزیز @MM-zahed
-
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علیم در رتبه 701 کنکور ریاضی 97 گفته است:
فقط مونده بود بگه از سال دوم تو ازمون های الا شرکت میکردم
دارن واقعیت میگن دیگه تبلیغ که نمی کنن بهشون کمک کرده دارن میگن از کدوم استاد استفاده کردن چطوری خوندن تا برای بقیه کمکی باشه
بعدشم کاش ازمون داشت مگه بده
:| -
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط fateme_mllh انجام شده
@MM-zahed
تبریک زیاد
با آروزی موفقیت های بالاتر برای شما -
@MM-zahed
تبریک زیاد
با آروزی موفقیت های بالاتر برای شمارتبه های آلاخونه فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط MM.zahed انجام شده@fateme_mlh در رتبه 701 کنکور ریاضی 97 گفته است:
@MM-zahed
تبریک زیاد
با آروزی موفقیت های بالاتر برای شماممنونم
-
تبررریک امیدوارم همیشه موفق باشن
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۷، ۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط reza.sin انجام شده
@M-an سلام. حتما با کسی که تجربی بود و سه ماهه با آلاء بهترین رتبه رو اورد(5سال از درس دور بود) هم گزارش بگیرین . حتما از #انسانی ها هم گزارش بزارین. امسال آلاء از انسانی ها هم رتبه داشته و ایدی انجمن همه رو بزارین
-
خیلی خوب بود اما کاش دوستانی که همیار هستن و جز رتبه های برتر آلا منتظر نباشن کسی بیاد ازش یاری بخواد خوشحال میشیم تایک هایی بزنن و مارو راهنمایی کنن که ماهم اگه مشکلی داشتم به طور چت خصوصی مطرح نشه که شاید سوال خیلیا باشه .خوشحال میشیم جزوه ای و اگر چیزی هست که به ما کمک میکنه به اشتراک گذاشته بشه .ممنون. امیدوارم به هر حال موفق باشن.
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@MM-zahed در نظرات شما درباره مصاحبه ها گفته است:
@MM-zahed
تبریک ما رو هم پذیرا باشید قربان
موفق تر باشید -
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کارنامه شونم میذارین لطفا؟
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@MM-zahed
واما ریاضی متاسفانهآقای شامیزادهرو دیر پیدا کردم اما خدارو شکر بازهم از ایشون استفاده ی لازم رو بردم و همچنین از جزوی کلاس معلم های خودم هم استفاده می کردم
ریاضی یعنی چی دقیقا؟ دیف ؟پایه؟تحلیلی؟هندسه پایه؟گسسته؟
بعد آقا این توضیح در شان ریاضی نبوداخخ
یکم شرح بدید ایده بگیریم ازتون
سپاس:) -
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@MM-zahed
یه کم سر عمومی ها تمرکزم کم شد وسرفیزیک هم یه سری بی دقتی داشتم .
برگردین عقب واسه این دوتا چی کار میکنین؟
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط بنده ی خدا انجام شده
@MM-zahed
بشما چطوری از خودتون فیدبک می گرفتین؟ و اگه مشکل داشتین تو مطالعه تون چطوری اصلاحش می کردین؟
سعی میکردم اگه جایی تو تست ها مشکلی برام پیش میومدبه فیلم ها یا درسنامه مراجعه کنم .برای هر آزمون هم سعی میکردم بعضی چیزهارودوباره بخونم خودش یه جور مرور بود .برنامه هر آزمون معمولا مستقل از مباحث قبلیه یا حتی اگر پوششی هم باشه حجم پیشرویش بیشتره یعنی مباحث نخونده مفصل ترن
با توجه به این موضوع چقد از فاصله دو آزمونو صرف برطرف کردن نواقص قبلی میکردین؟
چون واسه خود من سخته چیزاییو کار کنم که ربطی به آزمون بعد ندارن -
@MM-zahed
واما ریاضی متاسفانهآقای شامیزادهرو دیر پیدا کردم اما خدارو شکر بازهم از ایشون استفاده ی لازم رو بردم و همچنین از جزوی کلاس معلم های خودم هم استفاده می کردم
سپاس:)@azma در نظرات شما درباره مصاحبه ها گفته است:
@MM-zahed
سپاس:)سلام منظورم همشون بود دیفرانسیل پایه تحلیلی و... وقتی یه معلم خوب درس میده یعنی تو همه ی موارد خوب درس میده
-
@MM-zahed
بشما چطوری از خودتون فیدبک می گرفتین؟ و اگه مشکل داشتین تو مطالعه تون چطوری اصلاحش می کردین؟
سعی میکردم اگه جایی تو تست ها مشکلی برام پیش میومدبه فیلم ها یا درسنامه مراجعه کنم .برای هر آزمون هم سعی میکردم بعضی چیزهارودوباره بخونم خودش یه جور مرور بود .برنامه هر آزمون معمولا مستقل از مباحث قبلیه یا حتی اگر پوششی هم باشه حجم پیشرویش بیشتره یعنی مباحث نخونده مفصل ترن
چون واسه خود من سخته چیزاییو کار کنم که ربطی به آزمون بعد ندارنرتبه های آلاخونه فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۷، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط MM.zahed انجام شده@azma در نظرات شما درباره مصاحبه ها گفته است:
@MM-zahed
چون واسه خود من سخته چیزاییو کار کنم که ربطی به آزمون بعد ندارنسلام ببین هر آزمونی که باشی بالاخره یه تعداد آزمون پوششی پیدا میشه بینشون یعنی اگه مثلا این هفته فصل دوم فیزیک تو آزمون بیاد دوهفته بعد هم علاوه بر فصل دوم فصل سوم هم میاد این یه فرصت عالیه برای اینکه مطالبی رو که فراموش کردی یادآوری کنی درضمن لازم نیست که بیای از صفر شروع کنی تو مطالب رو میدنی فقط کافیه یه مرورسریع داشته باشی یاچندتا تست رو بزنی که مطالب تومغزت مرور بشه اینطوری هم یه مرور خوب کردی هم توآزمون موفق شدی البته ناگفته نمانه که مشکلاتی که تو یه فصل داری به اندازه ی کل فصل که نیست شاید چند تا مشکل ریز که برطرف کردنش خیلی هم سخت نیست.