-
اینم تو مایه های قبلیس
http://dl3.saridownload.org/AZ/21/shadmehr.mp3 -
من تا حالا چن بارشروع کردم خوندم ولی همش احساس میکنم هیچی نمیفهمم و وقتم هدر میره همش
هی کم میارم و کنار میکشم
برمیگردم ولی زیاد طول نمیکشه بازم میکشم کنار
قلم چی هم که ترازام تعریفی نداره
-
من تا حالا چن بارشروع کردم خوندم ولی همش احساس میکنم هیچی نمیفهمم و وقتم هدر میره همش
هی کم میارم و کنار میکشم
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۵، ۱۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnarmila در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
هی کم میارم و کنار میکشم
نباید کم بیارین!باید باور داشته باشین که میتونین
-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۵، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
%(#1e00ff)[زندگی درک همین اکنون است ...]
%(#ffffff)[.]
زندگی زیباست مانند زمین
زندگی زیباست , مثل آسمان
میتوان این شعر را هر روز خواند:
%(#ea00ff)[زندگی زیباست چون رنگین کمان!]
میتوان بر آسمان ها تکیه زد
میتوان روی زمین تنها نبود
توی گوش سنگ ها هم میتوان
شعر خوب دوستی ها را سرود
در سکوت ,آواز گل هارا شنید
میتوان لبخند بر خورشید زد
حرف های ماه زیبا را شنید- زندگیتون سرشار از رحمت پروردگار
-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۵، ۱۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درست یا نادرست1⃣2⃣
ساخت RNAپلیمراز برخلاف راه انداز در سلول های پوششی مری فقط در ریبوزوم های آزاد در سیتوسل انجام میشود. -
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۵، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
https://telegram.me/ANDOZIST
دوستان اگه زحمتی براتون نیسش این کانالو ریپورتش کنین!علتش هم: کانال بمدت زیادی فاقد ادمین و فعالیت بوده -
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۵، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۵، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط بهاره انجام شده
-
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
@E-l-i-t-e در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام..اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
اما باید حواستون به چند نکته ی خیلی مهم باشه
چون در صورت مشاهده عدم رعایت هر کدوم از این موارد
تاپیک برای همیشه قفل و یا حتی حذف خواهد شد
1- از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت پرهیز کنید
2-شوخی و مزاح حد و اندازه ای داره بهتره قبل شوخی هاتون حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین
3- صحبت ها و بحث ها و حرفای دلتون رو بگید اما در نظر داشته باشید که هر حرفی شایسته گفتن نیست
4- از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید -
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۵، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۵، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۵، ۱۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۵، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام
دوستان کسی حل المسائل ریاضی پیش سراغ داره ؟
که جواب مسئله های کتاب هم توش باشه ؟ -
سلام
که جواب مسئله های کتاب هم توش باشه ؟نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۵، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnastaran78 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام
که جواب مسئله های کتاب هم توش باشه ؟همونایی ک روشون نوشته " معلم را ب خانه بیاورید "
-
nastaran78 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام
که جواب مسئله های کتاب هم توش باشه ؟همونایی ک روشون نوشته " معلم را ب خانه بیاورید "
Dr.Saraaa
تشکرات فراوان -
دلم نمیاد بخرم
دیگه مجبورم -
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۵، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و دیروز تجربه ای تازه ؛
و دیروز آشنایی با مکانی به بهانه خوردن غذایی ( هرچند که من بشدت از اینجور مجالس گریزانم ولی زشت دانستم دعوت دوستم را رد کنم ) ؛
و دیروز دیدن واقعیتهایی که همیشه سعی میکردم چشمم را بروی آنها ببندم ؛
و دیروز آشنایی با کسانی که برایم فرقی نمی کرد که وجود دارند ؛
و دیروز نمی دانستم آیا باید شکر کنم ؟ ؛
و دیروز آشنایی با دختری به نام الهام که فقط از روی مشخصاتش فهمیدم دختر است ؛
و دیروز آشنایی با دختری که فقط از روی مشخصاتش فهمیدم فقط یک سال از من کوچکتر است ؛
و دیروز وقتی از او پرسیده شد حوصله ات سر نمی رود ... گفت : نه ؛
و دیروز وقتی از او پرسیده شد حوصله ات سر نمی رود ... بدون مکث گفت : نه ( پس فکر کنم از زندگیش راضی باشد که این جمله را بدون مکث گفت , چون فکر کنم بیشتر از این خوشبختی را درک نکرده است. )
و دیروز و شاید بعدها اگر از من می پرسیدند و بپرسند از زندگیت راضی هستی ... من اگر هم راضی باشم احتمالاً با مکث خواهم گفت ؛
و دیروز فهمیدم که جایی هست که هر از گاهی باید به آنجا بروم , تا ببینم و درک کنم و بدانم که این شکلی هم می توانستم باشم , البته نان اگر بگذارد ؛
و دیروز و هیچ وقت آن لبخندش را و آن دستی را که برایم تکان داد از یاد نخواهم برد ؛
و دیروز و دیروز و دیروز ... .
به موسسه خیریه نگهداری و توانبخشی معلولین ذهنی خوش آمدید .پ.ن مثل پا نوشت: آخرش نفهمیدم من از اون خوشبخت ترم یا اون از من .
الف.