-
دوستان شما هم وقتی روی اعلانی کلیک میکنید این پیام میاد براتون ؟
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بضی وقتا
-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Dr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan ايول مسئولين پاسخگو:)
معرفی میکنم...آدمین آینده کشور هستن
ای بابا چه اصراری به ادمینی هست حالا
من ته دل ادمارو میخونم
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Dr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan ايول مسئولين پاسخگو:)
معرفی میکنم...آدمین آینده کشور هستن
ای بابا چه اصراری به ادمینی هست حالا
من ته دل ادمارو میخونم
بله خیلی
-
بضی وقتا
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بضی وقتا
الان دو روزه برای من میاد :|
-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
تخته امروز آلا
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
تخته امروز آلا
باید ب استاد امینی راد باشه
معمولا ایشون از این شکلکا میزارن -
تخته امروز آلا
معمولا ایشون از این شکلکا میزارننوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
تخته امروز آلا
معمولا ایشون از این شکلکا میزارنسلام. بله برای ایشونه.
-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
واقعا حیف تهران نیستم
فرق منطقه 3 با منطقه 1 یکیش هم همینه!!!البته این مقایسه همه نظره قابل قبول نیست.منم میدونم...ولی من دلم خیی پره....بخوای دلداری بدی....مرد و زن از نفیرم مینالند!!!گفته باشم....
-
واقعا حیف تهران نیستم
فرق منطقه 3 با منطقه 1 یکیش هم همینه!!!البته این مقایسه همه نظره قابل قبول نیست.منم میدونم...ولی من دلم خیی پره....بخوای دلداری بدی....مرد و زن از نفیرم مینالند!!!گفته باشم....
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 آره واقعا
-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@javadm328 آره واقعا
سینه خواهم شرحه شرحه از فراق
تا بگویم شرح درد اشتیاق
..................................
حال پخته نفهمد هیچ خام.......
داداش ما پخته که چه عرض کنم....سوخته ایم.... -
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط astmn5975uhfkep انجام شده
یک خبر شنیدم.....جیگرم آتش گرفت...........
وحید خزایی کنسرت گاشته ...بعد یکسری از ملت همیشه در صحته ما پول بلیط کنسرت دادند و رفتند کنسرتش...
تا ندیده بودم باور نکردم....
شنیده ها حاکی از آن است که باهاش عکس هم میگرفتند........
من قصد توهین و بی ادبی به کسی رو ندارم........ولی واقعا فکر نمیکردم محبوبیت و شهرت این چنینی به دست بیاد....من هنوزم ذهنم بسته است...فکرم روی اینه که سواد بیشتر+درک بیشتر=انسانیت بیشتر=محبوبیت بیشتر
هنوز هم عقیده روی اینه که شهرت بیشتر با مدرک معتبر تر و سواد بیشتره..... -
یک خبر شنیدم.....جیگرم آتش گرفت...........
وحید خزایی کنسرت گاشته ...بعد یکسری از ملت همیشه در صحته ما پول بلیط کنسرت دادند و رفتند کنسرتش...
تا ندیده بودم باور نکردم....
شنیده ها حاکی از آن است که باهاش عکس هم میگرفتند........
من قصد توهین و بی ادبی به کسی رو ندارم........ولی واقعا فکر نمیکردم محبوبیت و شهرت این چنینی به دست بیاد....من هنوزم ذهنم بسته است...فکرم روی اینه که سواد بیشتر+درک بیشتر=انسانیت بیشتر=محبوبیت بیشتر
هنوز هم عقیده روی اینه که شهرت بیشتر با مدرک معتبر تر و سواد بیشتره.....فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 توي اين دوره زمونه درك انسانيت واسه خيليا سخت شده...وقتي يه نفر پيدا ميشه كه بره با بچه هاي فقير سلفي بگيره محض گذاشتن توي اينستا و لايك خوردن!!!
اوني كه مدرك بالاتري داره و درك بالاتري از علم و سواد و دنيا داره از خيلي چيزا دست ميكشه اهم و مهم هاي زندگيش با خيلي از ماها فرق ميكنه...واسش مهم ميشه كه توي يه جامعه ي خاص مطرح باشه...توي جامعه اي كه درك بشه...خيلي از چيزا هنوز كه هنوزه واسه ماها سخته دركش . همچنين اگه بخوايم بهش فكر كنيم زجر اور ميشه -
@javadm328 توي اين دوره زمونه درك انسانيت واسه خيليا سخت شده...وقتي يه نفر پيدا ميشه كه بره با بچه هاي فقير سلفي بگيره محض گذاشتن توي اينستا و لايك خوردن!!!
اوني كه مدرك بالاتري داره و درك بالاتري از علم و سواد و دنيا داره از خيلي چيزا دست ميكشه اهم و مهم هاي زندگيش با خيلي از ماها فرق ميكنه...واسش مهم ميشه كه توي يه جامعه ي خاص مطرح باشه...توي جامعه اي كه درك بشه...خيلي از چيزا هنوز كه هنوزه واسه ماها سخته دركش . همچنين اگه بخوايم بهش فكر كنيم زجر اور ميشهنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@javadm328 توي اين دوره زمونه درك انسانيت واسه خيليا سخت شده...وقتي يه نفر پيدا ميشه كه بره با بچه هاي فقير سلفي بگيره محض گذاشتن توي اينستا و لايك خوردن!!!
اوني كه مدرك بالاتري داره و درك بالاتري از علم و سواد و دنيا داره از خيلي چيزا دست ميكشه اهم و مهم هاي زندگيش با خيلي از ماها فرق ميكنه...واسش مهم ميشه كه توي يه جامعه ي خاص مطرح باشه...توي جامعه اي كه درك بشه...خيلي از چيزا هنوز كه هنوزه واسه ماها سخته دركش . همچنين اگه بخوايم بهش فكر كنيم زجر اور ميشهتوضیح خوبی بود....ممنون
-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نامردا منم میگم نکنه فراموش گرفتم....
شما عکساتون رو عوض کردید....مگه خراب نبود اون قسمت.....
نامردای روزگار....داشتم وقت دکتر میگرفتم........ -
نامردا منم میگم نکنه فراموش گرفتم....
شما عکساتون رو عوض کردید....مگه خراب نبود اون قسمت.....
نامردای روزگار....داشتم وقت دکتر میگرفتم........فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 مشكل انجمن حل شد ميشه عكس اپلود كرد خب
-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahsa Ss
بله ممنون ....
ما هم یه عکس گذاشتیم!!!!
علی برکت الله -
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان
به کمک فوری احتیاج دارم....اینجا کسی از آقای علیرضا افشار مشاوره میگیره؟ مخاطبان پاک شد شمارشونو حفظ نیستم شماره منشی هم حذف شد ....موندم چیکار کنم همین الان لازمش دارم:/ اگه کسی شمارشونو داره تو پی وی عنایت کنه لطفاااااا -
Mahsa Ss
بله ممنون ....
ما هم یه عکس گذاشتیم!!!!
علی برکت اللهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 تتیلیتیی؟؟؟؟؟