-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اهوم اره ههههه یادش به خیر....
رزی چرا من نمیتونم عکس آپ کنم مینویسه خطای تجزیه سرور و از این حرفا رخ داد
-
M.an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اهوم اره ههههه یادش به خیر....
رزی چرا من نمیتونم عکس آپ کنم مینویسه خطای تجزیه سرور و از این حرفا رخ داد
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan
داداش کلا به شبکه جهانی وب متصل هستی فکر کنم
من پارسال این موقع کمی برای امتحان نهایی میخوندم و بیشتر وقتم رو بازی میکردم,چون میدونستم با شروع تابستون باید با همه چی خداحافظی کنم,تو هم همینکار رو کن حداقل بذار خداحافظی راحتی داشته باشی با دوران خوشی -
mohammadhassan
من پارسال این موقع کمی برای امتحان نهایی میخوندم و بیشتر وقتم رو بازی میکردم,چون میدونستم با شروع تابستون باید با همه چی خداحافظی کنم,تو هم همینکار رو کن حداقل بذار خداحافظی راحتی داشته باشی با دوران خوشینوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza.Tah در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan
من پارسال این موقع کمی برای امتحان نهایی میخوندم و بیشتر وقتم رو بازی میکردم,چون میدونستم با شروع تابستون باید با همه چی خداحافظی کنم,تو هم همینکار رو کن حداقل بذار خداحافظی راحتی داشته باشی با دوران خوشینه بابا میام پای PC متصل میشم
-
این پست پاک شده!
-
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلاام دوستان وقت بخیر
رفقا واسع ریاضی تجربی خیلی سبز بهتره یا مهروماه یا آبی قلم چی?!
اگه کتاب دیگه ای مد نطرتونه هم معرفی کنید ...ممنون میشممیخوام ریاضیو استارت بزنم ولی خب نمیخوام کتاب ساده ای باشه..یه خرده قوی کار کرده باشه در حد کنکور باشه مثلا
این سوال منو هیشکی ج ندادا
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره به نظر من برا کار کردن گاج نقره ای خوبه مهرو ماه برا جمع بندی خوبه ولی برا جمع بندی موج آزمون بهتره سطحشم بالاتره اینا رو خودم استفاده کردم
-
بهاره به نظر من برا کار کردن گاج نقره ای خوبه مهرو ماه برا جمع بندی خوبه ولی برا جمع بندی موج آزمون بهتره سطحشم بالاتره اینا رو خودم استفاده کردم
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط بهاره انجام شدهsodeys ghorbani در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بهاره به نظر من برا کار کردن گاج نقره ای خوبه مهرو ماه برا جمع بندی خوبه ولی برا جمع بندی موج آزمون بهتره سطحشم بالاتره اینا رو خودم استفاده کردم
مرسی آره گاج نقره ای رو دیدم به نظرم خوب اومد ...من که فک نکنم کارم به جمع بندی برسه همینکه یه سری مباحثو بخونم کافیه
ممنونم دوست خوب -
sodeys ghorbani در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
مرسی آره گاج نقره ای رو دیدم به نظرم خوب اومد ...من که فک نکنم کارم به جمع بندی برسه همینکه یه سری مباحثو بخونم کافیه
ممنونم دوست خوبدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره خواهش میکنم
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط ms96 sad96 انجام شده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده