-
نوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۳۹۶، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط ms96 sad96 انجام شده
-
-
نوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه دوستى دمِ کنکور برداشته بود داروى آرامبخش خورده بود که استرس نگیره، سر جلسه رو کلن رفته بود توى هپروت!
لطفن بدون مشورت با پزشک از داروهای آرامبخش یا خواب آور استفاده نکنین! تنها داروهایی که مصرفشون مشکلی نداره قرص ویتامین ب کمپلکس و قرص جوشان ویتامین ث و آمپولای ب کمپلکس و ب ١٢ هستن که سیستم عصبی رو تقویت میکنن و هشیارى و سرحالی رو زیاد میکنن. درضمن دمنوش هاى گل گاو زبون با سنبله الطیب و عرق بهارنارنج رو دریابید که حسابی آرامبخش و ضد استرسن!
-
یه دوستى دمِ کنکور برداشته بود داروى آرامبخش خورده بود که استرس نگیره، سر جلسه رو کلن رفته بود توى هپروت!
لطفن بدون مشورت با پزشک از داروهای آرامبخش یا خواب آور استفاده نکنین! تنها داروهایی که مصرفشون مشکلی نداره قرص ویتامین ب کمپلکس و قرص جوشان ویتامین ث و آمپولای ب کمپلکس و ب ١٢ هستن که سیستم عصبی رو تقویت میکنن و هشیارى و سرحالی رو زیاد میکنن. درضمن دمنوش هاى گل گاو زبون با سنبله الطیب و عرق بهارنارنج رو دریابید که حسابی آرامبخش و ضد استرسن!
نوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
-
گل گاو زبون هم خیلی خوبه
-
-
گل گاو زبون هم خیلی خوبه
نوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهms96 sad96
شما اهل بروجردین؟ -
sonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
-
نوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an
آره منم اینو از سایت خیلی سبز دیدم
بچه ها گفته بودن ارامبخش میخورن واسه اون گذاشتم ک نخورن -
نوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نسل ما نسلی ست که درس خواند تا دانشجو شود...
شنیده بودیم دانشجو شدن یعنی خوشبختی... یعنی همه چیز
ما درس خواندیم... کم یا زیاد ، ولی خواندیم...
گاهی با علاقه و گاهی با اجبار ... خواندیم تا برای آن چهار ساعت پر استرس آماده شویم...چهار ساعتی که می توانست سرنوشت ما را تغییر دهد... #غول_بزرگ...
#کنکور
برای ما هزینه کردند . دعا کردند
گاهی نذر کردند تا دانشجو شویم
دانشجو شدیم...
بعضی ها علاقه شان را کنار گذاشتند و رشته ی دهن پر کنی را انتخاب کردند
بعضی ها برای عقب انداختن دوران سربازی دانشجو شدند، بعضی ها هم برای فرار از ازدواج در سن پائین
وارد یک دنیای جدید شدیم... آدم های جدید... تفکرات جدید... فکر و خیال های جدید
گاهی کنار درس خواندن عاشق شدیم و گاهی دلتنگ عزیزانمان
شب بیداری کشیدیم برای امتحان...
لای کتاب و جزوه هایمان پر از شعر و بازی و نقاشی بود
دانشگاه مثل زندگی بالا و پائین زیاد داشت
کنار درس ها، آدم های زندگیمان را هم حذف و اضافه کردیم
گاهی به اجبار سر کلاسی نشستیم و گاهی مثل روزهای خوب زندگی، انقدر همه چیز عالی بود که دوست نداشتیم زمان بگذرد
گاهی درسی را فقط پاس می کردیم که تمام شود... مثل روزهایی که تحمل می کنیم تا بگذرد
گاهی درسی را می توانستیم نمره ی کامل بگیریم ولی کم تلاش کردیم مثل روزهایی که می توانست بهتر بگذرد...
گاهی هم امتحان انقدر سخت می شد که گیج می شدیم... مثل روزهای سخت زندگی...
گاهی مشروط می شدیم و گاهی شاگرد اول
کم و زیاد... خوب و بد... بالا و پائین می گذرد...
چشم هایمان را باز می کنیم و می بینیم تمام شده...
ما می مانیم و به یاد ماندنی ترین خاطرات دوران زندگیمان
#حسین_حائریان
#کنکوری_ها -
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالم بدهههه
هیچی یادم نمیااااااااااد -
حالم بدهههه
هیچی یادم نمیاااااااااادنوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۳۹۶، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
حالم بدهههه
هیچی یادم نمیاااااااااادsky daughter
سلام
آروم باش رفیق خوبم -
نوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۳۹۶، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان ریاضی و انسانی! اصلا هیچی نخونین! شما وقتی که چلوی آزمون بشینین یواش یواش مغزتون خودکار سوالارو چواب میده! نگران هیچی نباشین
از داروهاییمثل پروپرانول،ژلوفن ونوافن اقسام مختلفش
استفاده نکنین!
-
sky daughter
سلام
آروم باش رفیق خوبمخیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۳۹۶، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sky daughter
سلام
آروم باش رفیق خوبمسلام
نمیشه!
حس بدی دارم فک کنم خراب کنم... -
مشاوری میگفتن این حالت یادم نمیاد یه توهمه
خب دوست خوبم باید از مغزت چیزی رو درخواست کنی اونم بهت جواب بده
سوالا رو که دیدی خودش میفهمه اهان فلان درسه فلان مبحثه
نگرانی به دلت راه نده -
دوستان ریاضی و انسانی! اصلا هیچی نخونین! شما وقتی که چلوی آزمون بشینین یواش یواش مغزتون خودکار سوالارو چواب میده! نگران هیچی نباشین
استفاده نکنین!
نوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۳۹۶، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
استفاده نکنین!
تچربش کردم میگم : )
-
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sky daughter
سلام
آروم باش رفیق خوبمسلام
نمیشه!
حس بدی دارم فک کنم خراب کنم...sky daughter
می ترسی ؟
یا استرس داری؟ -
نوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۳۹۶، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یعنی یه آدمی کل این امسالو آرامشمو بهم ریخت شبِ کنکوری هم ول کنم نیست دختره ی استرس زا :| نمیخوام پیامشو سین کنم و فردا بعد جلسه میخوام حسابی بهش بتوپم