-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
یه دوس باحال صمیمی هندی دختر دارم اون به من گفت
fateme moosavi 0 یکم هندی بازی دراورده
این تو یه منطقه خاصی از هنده مثل ایران که منطقه منطقه فرهنگشون فرق میکنه -
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Kosar A003
صدا قشنگِ کی بودی شومانوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsandiiii دگ ببخشید تاپیک خوبتو با اون صدا و تند خوندم چیز کردم
دوس داشم اون شعرو بخونم:"| -
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
وقتی میخای بگب هیچ اتفاقی نیفتاده
fateme moosavi 0 وقتی جلومدرسه دخترونه زمین میخوری
-
sandiiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مهدیه بانو
اونا میشن اولویتای بعدی
ولی من حتی میتونم واس شیرکاکائو گریه هم بکنم
عهه دلت بخاد اصنشمنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmelikaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مهدیه بانو
اونا میشن اولویتای بعدی
ولی من حتی میتونم واس شیرکاکائو گریه هم بکنممریض
حیف الان یکی خوردم وگرنه من میدونستم و تو
خیلی بیشوری ): با احساساتم بازی نکن -
صاف شد
fateme moosavi 0 هاچبک شد
-
fateme moosavi 0 وقتی جلومدرسه دخترونه زمین میخوری
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor ندیدم کسی جلو مدرسمون زمین بخوره
-
sandiiii دگ ببخشید تاپیک خوبتو با اون صدا و تند خوندم چیز کردم
دوس داشم اون شعرو بخونم:"|نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003
نهههه عالی بود
خیلی به دل نشست -
melikaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مهدیه بانو
اونا میشن اولویتای بعدی
ولی من حتی میتونم واس شیرکاکائو گریه هم بکنم
عهه دلت بخاد اصنشممریض
حیف الان یکی خوردم وگرنه من میدونستم و تو
خیلی بیشوری ): با احساساتم بازی نکنتجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Mehdi Hosseinbor ندیدم کسی جلو مدرسمون زمین بخوره
fateme moosavi 0 ازین نعمت محروم شدی
-
fateme moosavi 0 ازین نعمت محروم شدی
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
melikaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
گریه
اسکل
من حتی میتونم اونی ک دوسش دارمم به شیرکاکائو بفروشم
-
Kosar A003
نهههه عالی بود
خیلی به دل نشستنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsandiiii
fateme moosavi 0 گیف قلب لدفن -
fateme moosavi 0 جلوم یه دختر زمین خورد اومدم با شخصیت بازی در بیارم گفتم خانم چیزی نشد؟ گفت برو جم کن به تو ربطی نداره
ملت عصاب ندارن -
fateme moosavi 0 جلوم یه دختر زمین خورد اومدم با شخصیت بازی در بیارم گفتم خانم چیزی نشد؟ گفت برو جم کن به تو ربطی نداره
ملت عصاب ندارنتجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor خب توام نباید میگفتی چی کار داری
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده