-
Zahra Taghizadeh 0 ها؟
اسم داره بچم کیوتی
الان تو بهشتهیعنی موزم میخوره؟
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهathenaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Zahra Taghizadeh 0 ها؟
اسم داره بچم کیوت
الان تو بهشتهیعنی موزم میخوره؟
اردکا موز میخورن؟
-
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@maryam-_-sh
اخه من کجام ترسناکه؟آخه خودتونگفتید
قبول دارم اصلا ترسناک نیستید برعکس ب شدت متواضع و مهربون هستید -
« در راستای تعریفِ موضوع جدید { ایندرال } در وب ! »
گنگ تر از روزی هستم که از جلسه ی کنکور نسبتا لعنتی برگشتم و براش توضیح دادم که چه اتفاقی افتاده . همه شون خوشحالن . خیلی خیلی و خعیلی خوشحال . پدرم چهار بار تو عمرش گریه کرده . سر انتخاب رشته یک هفته با هم حرف نزدیم . جنگِ مطلق بود . دیروز به خان داداش زنگ زدم میگم قبول شدم ، همونی که آرزوش رو داشتید . میدونی جیغ زد ؟ دقیقا یک ساله که انقدر صداش رو خوشحال نشنیده بودم . شاید بیشتر از یک سال ! حالا که فکر میکنم اخرین باری که این طوری خوشحال دیدمش یادم نیست . گفتم پدرم فقط چهار با تو عمرش گریه کرده ؟ دیروز گریه کرد ! به خدا گریه کرد ! به خدا از خوشحالی گریه کرد ! من بودم و ماتِ پدری که فکر میکنه صلاحم رو میخواد .
« گذشتم از او به خیره سری . . . »
گنگ میدونی منظورم چیه ؟ همین طوری مات ، گیج ، هنگ حتی !
« خمار صد شبه دارم »
میگن ساعت یک و نیم نتایج رو زدن و من دو نیم بیدار شده بودم . یه نیم ساعت با مامان بحث ناشتا کردیم و بعدش رفتم سایت دیدم به به ! نتایجمون !
ساعت یک و نیم پی ام داده بود که چیکار کردی ؟ براش نوشتم : { سلام همکار ! } یه ایموجی خنده هم گذاشتم تهش . از دیروز نزدیک صد بار از ایموجی خنده استفاده کردم ، مجازی / واقعی !
عمم ، استوری کرد ! فلذا بعد از سین زدن استوریِ مذکور از ته دل ، ساسی طور گفتیم : جون بابا
عه از خوشحالی مامان نگفتم ؟
« دلِ زارم ، فغان کم کن »
خوشحاله که دوباره قرار نیست خودمو تو اتاقِ تاریکِ کوچکِ رنجورم ، محبوس کنم ! خوشحاله که احتمالا از این به بعد وابستگیم به دوا درمون کمتر میشه . خوشحاله که دانشجو شدم ؟ خوشحاله که همون رشته ای شد که اون میخواست ؟ خوشحاله که از این به بعد مجبورم سر به زیر طور چادر سر کنم ؟ خوشحاله که دیگه حواسم به عقب نرفتنِ مقنعه ام باید باشه ؟ خوشحاله که برادرم و پدرم خوشحالن . از همه ی تبریک هایی که بهش گفتن خوشحال شد . حالش رو خریدارم (:
مود رقص سماع ! چرخ چرخ چرخ چرخ چرخ و چرخ (=
دومین نفری که گریه کرد فلانی بود که قرار گذاشته بودیم پشت کنکور بمونیم ، دوتایی ، اخرش گفت : « یادته سوم دبیرستان بودیم داشتیم از رویاهای پا گنده مون حرف میزدیم ؟ یادته فکر میکردیم رقیب همدیگه ایم ؟ حواست هست از اون روز چقدر بزرگ شدی ؟ » بعدش بلندِ بلندِ خندیدیم . . . به { بزرگ } شدنمون ، خندیدیم (:
از همون روزهای اول پشت کنکور موندن ، از همون شبی که گفت : « ما یه مدت دیگه نمیتونیم بیاییم پیشت ، تحمل کن » تا همین دیشب [ ادامه متن این قسمت پاک شد (: ]
خلاصه که خدا ، اگه وجود داشته باشه هم ، تا حالا برای کسی کاری نکرده (=
پ.ن : اعلام نتایج کنکور 98
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@d-fateme-r همه چیش قشنگ بود
خط اخرش ....
ولی در کل قشنگ بود -
دلم می خواد هر چقدر هم که بعدش زجر بکشم اذیت بشم اما حرفمو زده باشم
-
گنگ تر از روزی هستم که از جلسه ی کنکور نسبتا لعنتی برگشتم و براش توضیح دادم که چه اتفاقی افتاده . همه شون خوشحالن . خیلی خیلی و خعیلی خوشحال . پدرم چهار بار تو عمرش گریه کرده . سر انتخاب رشته یک هفته با هم حرف نزدیم . جنگِ مطلق بود . دیروز به خان داداش زنگ زدم میگم قبول شدم ، همونی که آرزوش رو داشتید . میدونی جیغ زد ؟ دقیقا یک ساله که انقدر صداش رو خوشحال نشنیده بودم . شاید بیشتر از یک سال ! حالا که فکر میکنم اخرین باری که این طوری خوشحال دیدمش یادم نیست . گفتم پدرم فقط چهار با تو عمرش گریه کرده ؟ دیروز گریه کرد ! به خدا گریه کرد ! به خدا از خوشحالی گریه کرد ! من بودم و ماتِ پدری که فکر میکنه صلاحم رو میخواد .
« خمار صد شبه دارم »
میگن ساعت یک و نیم نتایج رو زدن و من دو نیم بیدار شده بودم . یه نیم ساعت با مامان بحث ناشتا کردیم و بعدش رفتم سایت دیدم به به ! نتایجمون !
ساعت یک و نیم پی ام داده بود که چیکار کردی ؟ براش نوشتم : { سلام همکار ! } یه ایموجی خنده هم گذاشتم تهش . از دیروز نزدیک صد بار از ایموجی خنده استفاده کردم ، مجازی / واقعی !
عمم ، استوری کرد ! فلذا بعد از سین زدن استوریِ مذکور از ته دل ، ساسی طور گفتیم : جون بابا
خوشحاله که دوباره قرار نیست خودمو تو اتاقِ تاریکِ کوچکِ رنجورم ، محبوس کنم ! خوشحاله که احتمالا از این به بعد وابستگیم به دوا درمون کمتر میشه . خوشحاله که دانشجو شدم ؟ خوشحاله که همون رشته ای شد که اون میخواست ؟ خوشحاله که از این به بعد مجبورم سر به زیر طور چادر سر کنم ؟ خوشحاله که دیگه حواسم به عقب نرفتنِ مقنعه ام باید باشه ؟ خوشحاله که برادرم و پدرم خوشحالن . از همه ی تبریک هایی که بهش گفتن خوشحال شد . حالش رو خریدارم (:
دومین نفری که گریه کرد فلانی بود که قرار گذاشته بودیم پشت کنکور بمونیم ، دوتایی ، اخرش گفت : « یادته سوم دبیرستان بودیم داشتیم از رویاهای پا گنده مون حرف میزدیم ؟ یادته فکر میکردیم رقیب همدیگه ایم ؟ حواست هست از اون روز چقدر بزرگ شدی ؟ » بعدش بلندِ بلندِ خندیدیم . . . به { بزرگ } شدنمون ، خندیدیم (:
از همون روزهای اول پشت کنکور موندن ، از همون شبی که گفت : « ما یه مدت دیگه نمیتونیم بیاییم پیشت ، تحمل کن » تا همین دیشب [ ادامه متن این قسمت پاک شد (: ]
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@d-fateme-r
مثه همیشه قلمت محشررر -
آسِمان آبی اخریه رو چی کار کرد؟
romisa
دیدم که مانده یک دانه دیگر آن رو به بالا پرتاب کردم -
« خمار صد شبه دارم »
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@d-fateme-r
قشنگ بود -
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@d-fateme-r همه چیش قشنگ بود
خط اخرش ....
ولی در کل قشنگ بوددوام الحال من المحال
من هیچکدوم این دو نفر نیستم
و این قشنگ ترین چیز ممکنه -
دلم می خواد هر چقدر هم که بعدش زجر بکشم اذیت بشم اما حرفمو زده باشم
Zahra Taghizadeh 0 تا نصفش رفتم فقط اگه جواب بده
توروخدا جواب بده نذار بیشتر از این اذیت بشم -
الان سارا میاد اینم انتقال میده اون ور
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@d-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
قلمت قشنگه
مخصوصا من هنوز محو ماجرای اون تلگرامه ام
میخوای منتقل کنم خودنویس؟ -
@d-fateme-r
مثه همیشه قلمت محشرررنوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@d-fateme-r
مثه همیشه قلمت محشررراین قدیمیه ها
ولی قربونت -
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@d-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
قلمت قشنگه
میخوای منتقل کنم خودنویس؟نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
قلمت قشنگه
میخوای منتقل کنم خودنویس؟دیگه ریش و قیچی دستته دیگه
-
Mahhh برنامه ی کلاسی ؟ |:
پیام نور هم فکر کنم رو سایت گلستان باشه
وارد صفحه ی کاربریش بشه
از قسمت ثبت نام/ برنامه ی دانشجو در طول ثبت نام میتونه ببینه برنامه اش رو@d-fateme-r
نه اونجا برنامه کلاسی نیست
توی سایت خود دانشگاه هست -
آسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@d-fateme-r
مثه همیشه قلمت محشررراین قدیمیه ها
ولی قربونتنوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@d-fateme-r
واسه من جدید بود
هنوزم معتقدم نویسنده ی خوبی میشی؛) -
@maryam-_-sh
قبول دارم اصلا ترسناک نیستید برعکس ب شدت متواضع و مهربون هستیدنوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@maryam-_-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@maryam-_-sh
قبول دارم اصلا ترسناک نیستید برعکس ب شدت متواضع و مهربون هستیدنه ترسناک نیستم فقط وقتی عصبانی میشم ترسناک میشم
-
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahhh برنامه ی هیچ دانشجویی یکسان نیست که بردارن بذارن رو سایت دانشگاه اخه/:
-
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ali s 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@d-fateme-r
قشنگ بودمچکر
انشالله در تحول بعدی اون سانسورای اخرشم بذاری
-
@maryam-_-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@maryam-_-sh
قبول دارم اصلا ترسناک نیستید برعکس ب شدت متواضع و مهربون هستیدنه ترسناک نیستم فقط وقتی عصبانی میشم ترسناک میشم
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@maryam-_-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@maryam-_-sh
سالم باشید
-
@d-fateme-r
قشنگ بودمچکر
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهali s 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@d-fateme-r
قشنگ بودمچکر
نه برای انجمن سانسور نکردم
کلا تو وبلاگ همین بود، همون موقع اخرشو حذف کردم