-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
H_R در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اهای اونایی که دانشجو شدین بگین که دانشگاه اون مدینه فاضله ای بود که توی ذهنمون هست؟؟؟؟؟
اره خصوصا از پشت گوشی
-
اهای اونایی که دانشجو شدین بگین که دانشگاه اون مدینه فاضله ای بود که توی ذهنمون هست؟؟؟؟؟
اره خصوصا از پشت گوشی
آسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اره خصوصا از پشت گوشی
همونم هم!؟
-
ali s 1 من از حرفاش هیچی نفهمیدم
واقعا مگه میشه از اخبار دور بمونی ؟؟؟؟علیرضا عفتی 2 من خودم تلویزیون اینا نمی بینم اصلا خیلی بگم تو ماه 4 ساعت
ولی این مدرسه اصلااا نمیشه شاید باور نکنید ولی ما حتی تحقیق ورزش داریم یعنی درس هایی که مهم نیستن هم من 3 یا 4 ساعت در هفته باید وقت رو بزارم خب خدایی تو کنکور نمیاد چه ارزشی داره
-
علیرضا عفتی 2 من خودم تلویزیون اینا نمی بینم اصلا خیلی بگم تو ماه 4 ساعت
ولی این مدرسه اصلااا نمیشه شاید باور نکنید ولی ما حتی تحقیق ورزش داریم یعنی درس هایی که مهم نیستن هم من 3 یا 4 ساعت در هفته باید وقت رو بزارم خب خدایی تو کنکور نمیاد چه ارزشی داره
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sani-painting دقیقا اینا بد تر از درسا اصلی وقت میگیرن
-
sandiiii شمام نقشه کشی دارین؟
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
علیرضا عفتی 2 من خودم تلویزیون اینا نمی بینم اصلا خیلی بگم تو ماه 4 ساعت
@sani-painting مثلا میگم تاریخ باز خوبه با تاریخ کشور آشنا شدن اینا خیلی خوب و مفیده و کلا لازمه ولی امتحان سخت نه یا مثلا میگیم این باشه ولی درسی مثل محیط زیست خدایی یعنی چی؟ خب ما که نمی خونیم اگر میخوان تو محیط زیست اشغال نریزیم و این حرفا خداروشکر من خدا رو شکر میکنم که جز اون افراد نیستم ولی به نظرم باید از کودکی تو ذهن بچه بگن
-
sandiiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اخبار که هیچی
من خیلی وقته نمیدونم امروز چندمهاین روزا هرچی بی خبرتر، آروم تر
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
sandiiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اخبار که هیچی
من خیلی وقته نمیدونم امروز چندمهاین روزا هرچی بی خبرتر، آروم تر
عار همینجوری اوضاعمون خوب نیست با اخبار چی میشه دیگ
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
H_R بهتر از اون
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهشته
-
mahla bpz خیلیی خیلییی زیاد بعد من مدرسه معمولیم خیلی درس ها رو نمی فهمم آنلاین میام تو آلا کلا بهم بگن زیست یازدهم دبیرت کی بود میگم آقای موقاری یا فیزیک آقای یاری اصلا این شکلی شد اینا نمی فهمیدم خداااروشکر که آلا هست
-
دارم به دانشگاه امیدوار میشم
-
آسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اره خصوصا از پشت گوشی
همونم هم!؟
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R
مدینه فاضله ک نه ولی خب از دبیرستان بهتره:/ -
mahla bpz خیلیی خیلییی زیاد بعد من مدرسه معمولیم خیلی درس ها رو نمی فهمم آنلاین میام تو آلا کلا بهم بگن زیست یازدهم دبیرت کی بود میگم آقای موقاری یا فیزیک آقای یاری اصلا این شکلی شد اینا نمی فهمیدم خداااروشکر که آلا هست
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sani-painting اقا ما ی معلم تاریخ داریم ی بار وویس تدریسوفرستاد برامون گفت من ی جاشو غلط گفتم هرکی تا دو دیقه دیگه گفت نمره اضاف میکنم
ما درسا خودمونو به زور میرسیم بخونیم بیایم غلطا تو رو بگیم
روانی شدیم از دستش
-
@sani-painting اقا ما ی معلم تاریخ داریم ی بار وویس تدریسوفرستاد برامون گفت من ی جاشو غلط گفتم هرکی تا دو دیقه دیگه گفت نمره اضاف میکنم
ما درسا خودمونو به زور میرسیم بخونیم بیایم غلطا تو رو بگیم
روانی شدیم از دستش
mahla bpz یا خدااا
من یادمه اوایل سال فیزیک رو نمی فهمیدم بعد ییعنییی زیست رو هم نمی فهمیدم بعد یعنی داشتم خودم رو می کشتم مثلا با خانواده تلویزیون می دیدیم من یهویی گریه و نعره که یاد نمی گیرم بدبخت میشم
ولی خداروشکر الان بلدم
ولی این درس ها ما خودمون تحقیق اینا داریم خب وقت گیره به نظر من یه بار در ماه
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط Mr.Fantastic انجام شده
سلام بچه ها.لطفا سایت،اپ،کلاس آنلاین و یا هر چیزی که برای یادگیری کاربردی زبان انگلیسی برای تحصیلات میشناسید بهم معرفی کنید
لطفا دریغ نکنید.به شدت لازم دارم
@دانش-آموزان-آلاء -
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام بچه ها.لطفا سایت،اپ،کلاس آنلاین و یا هر چیزی که برای یادگیری کاربردی زبان انگلیسی برای تحصیلات میشناسید بهم معرفی کنید
لطفا دریغ نکنید.به شدت لازم دارم
@دانش-آموزان-آلاء