قرار صبحگاهی:)
-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
یکی نیست بگه درد
تقصیر خودم شد دیشب ساعت ۱۲ خوابیدم واسه همین صبح ساعت ۷ بیدار شدم اونایی که میتونید رای منفی بدید بعد از ساعت ۶ بیدار شدم
@Ermia-Mirzakhani نترسین واگیر نداره بیماری منبعد تازه پلاسمولیز من فقط به خودم داره ضربه میزنه
میترسم اگه ادامه پیدا کنی و طولانی مدت بشه دیگه هیچ آبیاری من را از مرگ نجات نده -
سلام
یکی نیست بگه درد
تقصیر خودم شد دیشب ساعت ۱۲ خوابیدم واسه همین صبح ساعت ۷ بیدار شدم اونایی که میتونید رای منفی بدید بعد از ساعت ۶ بیدار شدم
@Ermia-Mirzakhani نترسین واگیر نداره بیماری منبعد تازه پلاسمولیز من فقط به خودم داره ضربه میزنه
میترسم اگه ادامه پیدا کنی و طولانی مدت بشه دیگه هیچ آبیاری من را از مرگ نجات ندهنوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani سلام
چت شده تو؟
دیگه کارت از شوخی گذشته باید یه فکری به حالت کرد...خیلی خیلی ناراحت شدم من
به اندازه کافی ناراحتی دارم دیگه اینم روش
وای به حالت فردا بیای بگی بعد از ۶ بیدار شدی...من میدونم و تو
حیف چاقو
به هدفت فک کن دختر...بعدا بخاطر اینکارا خیلی پشیمون میشی
منتظرم گیاهم به رشد طبیعیش برگرده
اصلا من صب ساعت ۵ و نیم اینجا منتظر میمونم تو بیای بگی بیدار شدی(انشاالله)
-
سلام خواب ۲:۴۰
بیداری ۸
خداوندا
ذهنی آزاد
قلبی آرام
فکری رها نصیبم کن
تا روحم را سبکبال بسویت روانه کنمنوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 سلام...خواب شما هر روز یه ساعتیه
چرا اینجوریه این؟
-
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani سلام صبحت بخیر...امروز منم ۵ و نیم بیدار نشدم البته بیدار شدم خیلی خوابم میومد گرفتم خوابیدم
امروزو استثناعا ازت میگذرم
خدارحمت کرد
-
سلام
صبح همگی بخیر
خواب12
بیداری6ونیم
امروزنیم ساعت زودترپاشدم -
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در اوج یقین اگر چه تردیدی هست، در هر قفسی کلید امیدی هست
بیداری ۷ و ۲۵
-
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
توی این تاپیک میخام در مورد فواید سحر خیز بودن رو بگم و اجازه بگیریم تا یه هفته تایم بیداریم اینجا گزارش بدم
موفقیت بیشتری را در کارتان کسب میکنید
کریستُف رندلر (Christoph Randler) که یک زیست شناس است، در مطالعه اخیر خود که در دانشگاه هاروارد انجام گرفته، در این مورد می گوید: “کسانی که بازده کاری شان در صبح بالاتر است، در مشاغل شان موفقیت های بیشتری را کسب می کنند. این بدان علت است که آنها به مراتب فعال تر از کسانی هستند که اوج فعالیت های کاری شان در ساعات پایانی کار است.”
در این نظرسنجی ۳۶۷ دانشجو مورد مطالعه قرار گرفتند و در این میان، افرادی که صبح ها زودتر از خواب بیدار می شدند، به مراتب فعال تر بودند و اهداف اهداف بلندمدتی در زندگی هایشان داشتند.
کمتر کارهایتان را به تاخیر می اندازید
کسانی که عمدتا صبح زود از خواب بیدار می شوند کمتر پیش می آید که کارهایی را که می توانند امروز انجام دهند به فردا موکول کنند.
می توانید همراه تر و باثبات تر باشید
نتایج تحقیقات مشابه انجام پذیرفته شده در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) نشان داده است که افراد سحرخیز، عمدتا مصمم تر، موافق تر، آگاه تر، فعال تر و با دیگران همراه تر هستند.
استرس کمتری را متحمل خواهید شد
یکی از چالش هایی که بسیاری از افراد در زندگی شان دارند و خصوصا در میان افرادی که بیشتر به خوابیدن علاقه دارند، زمان و مدت خوابیدن شان است. شواهد نشان می دهد که افراد سحرخیز، افردی آرام تر و کم استرس هستند.
قادر به انجام کارها میشوید
اگر صبح زودتر از خواب برخیزید قادر خواهید بود روزی را که می تواند به شدت اعصاب تان را خرد کند با کمی بررسی و تحلیل پروژه کاری که در دست دارید، تبدیل به یک روز پرثمر کنید.
%(#ff0000)[از فردا ۴ ابان ماه شروع میکنیم]
%(#ff0000)[بقیه دوستان هم شرکت کنید]
@دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۴:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام
صبح بخیر
خواب:۱.۱۵
بیداری:۷.۱۵ -
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلامی چو بوی خوش آشنایی/ بدان مردم دیده روشنایی
خواب ۱:۳۰
بیداری۷:۳۰من در سبد صبح ، سلامی دارم
با تابش خورشید ، پیامی دارم
از هستی عشق ، هستم پا برجا
با عشق خداوند ، دوامی دارم
️
️
️
-
سلام صبحتون بخیر
خواب 22:30
بیداری 3
امیدوارم روز خوبی داشته باشین -
المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شده
سلام
صبح بخیر دوستان
خواب ۱۲
بیداری ۷
تا الانم مدرسه امتحان دینی میدادم
حضوری
همونجا تصحیح کرد بیست رو داد اولین بیست اومد تو حسابم.(تو کارنامه) -
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
خواب: 1
بیداری: 8 -
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
خواب ۲
بیداری ۸راستی در مذهب شیطان پرستان است و بس
وز خداخوانان کسی را سوی حق اهنگ نیستچون تو بیداری و بیداری به بهر عشق توست
می بخور
دیوانه باش
دیوانگی در مذهب اسلام هرگز ننگ نیست -
@mitra-ism-rahmani سلام صبحت بخیر...امروز منم ۵ و نیم بیدار نشدم البته بیدار شدم خیلی خوابم میومد گرفتم خوابیدم
خدارحمت کرد
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
خدارحمت کرد
سلام اتفاقا من امروز ۵ ونیم بیدار شدم
بعد دوستان چرا من دیروز گفتم رای منفی بدین شما همه برداشتین رای مثبت دادین -
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خواب: 11:30
بیداری: 6
ارزوی موفقیت برا هممون -
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
خدارحمت کرد
سلام اتفاقا من امروز ۵ ونیم بیدار شدم
بعد دوستان چرا من دیروز گفتم رای منفی بدین شما همه برداشتین رای مثبت دادیننوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani
خداروشکر
عاره رای مثبت میدن اینا بچه های خوبین
-
خواب: 11:30
بیداری: 6
ارزوی موفقیت برا همموننوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Ramezani سلام...داداش لب مرزی مراقب باش
...نبینم برسی به ۷ هااااا
...ما اینجا یه ۷ ساعتی بیشتر نداریم اونم داداش سابق منه
-
سلام
صبح بخیر دوستان
خواب ۱۲
بیداری ۷
تا الانم مدرسه امتحان دینی میدادم
حضوری
همونجا تصحیح کرد بیست رو داد اولین بیست اومد تو حسابم.(تو کارنامه)نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلیرضا عفتی 2 سلام...مبارکت..انشاالله همش بیست شه
...کاش امتحانات ما هم حضوری میبود
🥺
-
Mohammad Ramezani سلام...داداش لب مرزی مراقب باش
...نبینم برسی به ۷ هااااا
...ما اینجا یه ۷ ساعتی بیشتر نداریم اونم داداش سابق منه
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ermia-mirzakhani خداییش قبل ازینکه بیای انجمن چی میزنی؟
-
@ermia-mirzakhani خداییش قبل ازینکه بیای انجمن چی میزنی؟
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Ramezani
منتظر فتوا بودم که اون بالا خانم فک کنم اسمشون کوثر باشه صادرش کردن رفت
همونو مصرف میکنم....میخوای تا به ساقیم توروهم معرفی کنم
-
Mohammad Ramezani
منتظر فتوا بودم که اون بالا خانم فک کنم اسمشون کوثر باشه صادرش کردن رفت
همونو مصرف میکنم....میخوای تا به ساقیم توروهم معرفی کنم
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ermia-mirzakhani انشاالله بعده کنکور میام سراغت ادرسشو میگیرم