هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Pr.Gh.ir میگم اینجوریا که میگی نیس یکیش همین که ما اصن چیزی به اسم اتاق مجزا خوابگاه طور نداریم و این خصوصیات که میگم بسته به یکی دو نفر نیست بلکه ۹۰ درصد آدمارو شامل میشه
-
میدونی چرا از خوابگاه بدم میاد؟
چون دوست ندارم مثل اونا باشم ولی اگه باشم بالاخره تاثیر میپذیرم و خودم میشه یکی مث اونا -
Blue28
عام خب بیمارستان ودرمانگاه هست
خودتم میرسی ب اون نقطه
میبینی بعد اینهمه درس و کار طرف نیاز ب استراحت هم داره
البته میدونم بعضیاشونم شورشو دراوردن -
نوشتهشده ۲ روز پیش آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده
دوستم هوس حلوا کرده بود و تو قنادی هم نداشت
من: خب بیا بریم فروشگاه وسیله هاشو بخریم و خودمون درستش کنیمپ.ن۱: موقع خریدن زعفرون فروشندههه که میدونست ما خوابگاهییم مودش اینجوری بود که: واقعا برای خودتونه؟ مطمئنین اشتباهی برنداشتین؟ زعفرونه هاا
پ.ن۲: الحق خوشمزه شده بود با اینکه اولین بارمون بود. به کل بچه های هم طبقمون هم خیراتش کرده بودیم
-
آی ستاره...
آی ستاره... -
من: خب بیا بریم فروشگاه وسیله هاشو بخریم و خودمون درستش کنیمپ.ن۱: موقع خریدن زعفرون فروشندههه که میدونست ما خوابگاهییم مودش اینجوری بود که: واقعا برای خودتونه؟ مطمئنین اشتباهی برنداشتین؟ زعفرونه هاا
پ.ن۲: الحق خوشمزه شده بود با اینکه اولین بارمون بود. به کل بچه های هم طبقمون هم خیراتش کرده بودیم
نوشتهشده ۲ روز پیش آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey دیزاینشم با خودم بود
با سر و ته چنگالم و گل محمدی هم اتاقیم -
-
نوشتهشده ۲ روز پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
Michael Vey
به به
نوش جان
قبول باشه=) -
دیجی پی بدون بهره است
چون باید در عرض یک ماه کل پولو پرداخت کنی
اسمشم گذاشتن خرید قسطی ، هرچیزی بدون بهره بود یه باگی داره