-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم رفتم اهنگ بگوشم بای
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابراهیم طاها به کجا؟چنین شتابان
-
مهدیه بانو
اونا میشن اولویتای بعدی
ولی من حتی میتونم واس شیرکاکائو گریه هم بکنمنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsandiiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مهدیه بانو
اونا میشن اولویتای بعدی
ولی من حتی میتونم واس شیرکاکائو گریه هم بکنم -
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گریه
اسکل
-
fateme moosavi 0 جان
️
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیه بانو در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
fateme moosavi 0 جان
️
-
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fateme moosavi 0 نه این برا 3-4 سال بعده
-
fateme moosavi 0 نه این برا 3-4 سال بعده
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
یه دوس باحال صمیمی هندی دختر دارم اون به من گفت
fateme moosavi 0 یکم هندی بازی دراورده
این تو یه منطقه خاصی از هنده مثل ایران که منطقه منطقه فرهنگشون فرق میکنه -
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Kosar A003
صدا قشنگِ کی بودی شومانوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsandiiii دگ ببخشید تاپیک خوبتو با اون صدا و تند خوندم چیز کردم
دوس داشم اون شعرو بخونم:"| -
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
وقتی میخای بگب هیچ اتفاقی نیفتاده
fateme moosavi 0 وقتی جلومدرسه دخترونه زمین میخوری
-
sandiiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مهدیه بانو
اونا میشن اولویتای بعدی
ولی من حتی میتونم واس شیرکاکائو گریه هم بکنم
عهه دلت بخاد اصنشمنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmelikaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
sandiiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مهدیه بانو
اونا میشن اولویتای بعدی
ولی من حتی میتونم واس شیرکاکائو گریه هم بکنممریض
حیف الان یکی خوردم وگرنه من میدونستم و تو
خیلی بیشوری ): با احساساتم بازی نکن -
صاف شد
fateme moosavi 0 هاچبک شد